Sakineoncu Aden35_yn yarın hastaneye gidicem ve karar vericez artık doğum şekline ama %80 sezeryan istiyorum gibi
mujgan_33 Aden35_yn ilk gebeliğim ve kendim sezeryen istiyorum. Perşembe günü tam tarihi belli olacak 37+2 yüz şuan. En son 36+3 Ken gitmiştim 2758 gramdı minyon bı bebek olacak dedi bakalim
_ecemg Aden35_yn 36+6’yız şu an çarşamba günü kontrolümüz var, 36+0’da 3005 gramdık 😬 Biraz tombiş gidiyor, karın çevresi 2 hafta ileride, 38+0’da çatı muayenesi sonrası ve bebeğin kilo artışına göre karar vereceğiz bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
dztrk Aden35_yn Geçen hafta salı 36 haftalıkken kontrolum vardı bebeğim kanala girmiş sancım çıktı alttan muayene oldum hazırlıklı ol dedi doktorum 3200dü şuan 37 haftalığım ne kdr oldu bilmiyorum 🤷♀️
Aden35_yn mujgan_33 37+1 im normal istiyorum çatı kontrolü yapılacak neler diyecek doktor merak ediyorum
Aden35_yn mujgan_33 37+1 im normal istiyorum çatı kontrolü yapılacak neler diyecek doktor merak ediyorum
06zehra06 mujgan_33 bebegin kilosu gayet iyi doktor neden minyon olacak demis dogum haftasina kasar 3 kiloyu gecer bende 36 haftayim 2800 normal dedi doktor ve diger kizlarimida 3.200 falan dogurdum..anlam veremedim herkes 4_5kilomu doguriyor doktor neden oyle demiski..3bucuk kilodan sonrasi zaten dogum icin riskli oluyor sezeryana aliyorlar diye biliyorum🤷♀️
Helllobaby 37+1 kanala inmiş normal doğum düşünüyordum ve her şey normale göre ilerliyor şu an. Pazartesi son muayeneye gideceğim nst çekilip açıklığa bakılacak. Beklemedeyiz şimdilik 🤷🏼♀️
Aden35_yn Helllobaby kanala girdiğini cihazdan mı bakıp söylüyor ay bilmiyorum o yüzden soruyorum bana çatı yapacak en son 35 de gitmiştim
Aden35_yn _ecemg 35 de bana da 2900 kilo dediydi benimki de 1 hafta önde gidiyor kilo aldıkça doğumda zorlaşacak diye endişeleniyorum 🥹😀önce minyon bebek diyordu bana sonra kontrolde iri bebek dedi. Hocanın bi grafik şeması var normal diyor kiloya adcvvv
Bebisaskooo _ecemg Nur1806 Sizin bebekler maşallahi var ben bugün doktorla konuştum 4 kiloyla da normal doğum yapan var dedi tamamen size bağlı dedi bence sıkıntı olmaz
Aden35_yn Helllobaby 35 de bende sorduydum daha erken dediydi bu kontrolde öğrenirim sancınız filan oluyor mu
_ecemg Aden35_yn Bizimki hep önden gidiyordu ama son haftalarda kilo alımı çok olunca iyice pik yaptı normal doğum istiyorum inşallah sezaryene dönmez çünkü son haftalara kadar beklerse 4 kiloyu geçer ve normal doğum riskli olabilir dedi doktorum 🥲
Helllobaby Aden35_yn Ben 33 te gittiğimde söylemişti kanala girdiğini ve şuan hala aynı pozisyonda umarım dönmez normal doğum istiyorum çünkü 😄 3 gün önce nst çekildi sancı çıkmadı.
Aden35_yn _ecemg bende bundan korkuyorum çok kilo almasından, bu yüzden hocaya suni sancı veriyor musunuz dedim yok dedi. Sezaryen bende istemiyorum hep kendimi normale alıştırdım tabi bunu Allah ile bebek bilir de
Helllobaby _ecemg Benim doktorumda 2 hafta önden gittiğini söyledi kilo almaması için dua ediyorum normal doğum düşünüyorum bende. En fazla 3500 gramda kalır umarım 😄
Aden35_yn Helllobaby benim yalancı sancım falan da olmuyor ya da oluyor anlamıyorda olabilirim . Hurma ananas filan yiyor musun 😀
_ecemg Aden35_yn Ben de sizin gibi sezaryeni hiç düşünmedim hamileliğim boyunca ama bu fikre de kendimi alıştırmaya çalışıyorum her ihtimale karşı Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻
_ecemg Aden35_yn Helllobaby Bugün kontrole gittim 150g almış bebiş sadece, bu hafta 3150g olmuşuz doktorum kilo alımının yavaşlaması iyi oldu normal doğum için dedi çok şükür hala önden gidiyoruz ama en azından bu hafta 350-400 gram almamışız bi anda 😬🤗
Helllobaby Aden35_yn Yiyorum tabikiii günde 5-6 tane hurma aksak yürüyüş merdiven inip çıkma falan😄 youtubedan egzersiz falanda izleyip yapıyorum en geç 38 de doğmasını istiyorum yaa daha fazla içerde kalırsa çok fazla kilo alacakmış gibi🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aden35_yn Helllobaby senin bebiş kaç kilo şu an , vallaha bende senin gibi düşünüyorum içerde kaldıkça daha çok alacak ama hiç gelmeye de niyeti yok gibi hissediyorum. Ben daha hurmaya falan başlamadım yiyim mi sizce hareketleri de yapmıyorum sadece yürüyorum. 38 de doğsa bi sıkıntı olmaz dimi sonuçta gelişimini tamamlamıştır
Aden35_yn _ecemg benim döktor da biraz sezaryen yanlısı gibi geliyor ya.. bana şey dedi genel de normal doğum isteyenler sezaryen oluyor gibi bişey dedi biraz orada bozuldum.