Bebekannesi_1 Normalde üç damar oluyormuş bende iki damar varmış bebek biriyle besleniyor biriyle de kirli kan temiz kan olayı oluyormuş normalde bebek iki damarla beslenirmiş aramızda böyle olan var mı
Melissadmr Bebekannesi_1 aynısını bana da söyledi doktorum ama gelişimini etkileyecek bir durum olmadığını söylemişti. Hatta bebeğim 1 hafta önden gidiyordu. 19 haftalığım perinatoloji doktoru sanırım daha net detaylı ultrason da bilgi veriyormuş. Sağlıklı olsun bebişlerimiz güzel düşünelim güzel olsun 🙏🏻✨✨✨✨
Bir_anneeee Bebekannesi_1 bizimde öyle kaç haftalık senin ne zaman öğrendiniz 🌸 sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🤲
Mevoo25 Bebekannesi_1 benimde öyle haftasıyla uyumlu gidiyor başka bi sorun yok diye çokta üzerinde durulucak konu değil dedi detaylı yapan doktorum hatta sırf bunun için fetal dna testi verdim içim rahat etsin diye oda güzel çıktı çok Şükür
Bedihauslu Bebekannesi_1 benim büyük oğlum da aynı şekilde olmuştu bizi başka doktora gönderdiler daha detaylı ultrason yaptılar kalbine bobreklerine baktılar çok şükür bir sorun olmadı doktor sadece doğum sırasında yanında bir çocuk doktoru olsun dedi
Mrv_123_bg Bebekannesi_1 aynı durumu bende yasadım. Detaylı ultrasonda öğrendim doktor otuzuncu haftadan sonra gelişim geriliği yapabilir dedi ve dediği gibi de oldu. Karın çevresi iki hafta geri çıktı ultrasonda. Ama korkulacak bişey olmadıgını söyledi takip ederiz dedi. 36+5 haftalıkken doğum yaptım sağlıklı bir şekilde.