Beyza0396 Kızlar ben 12gundur kan sulandırıcı igne kullanmaya başladım bugüne kadar bişey yoktu bugunki iğneden sonra o bölgede şişlik ağrı ve hassasiyet gerçekleşti başına gelen varmı acaba bu durum
Behacetler Beyza0396 cnm bunlar çok normal gün geçtikçe daha da hassaslaşıyor morarıyor küçük küçük şişlikleri oluyor. 12 haftadır kullanıyorum bende
cLearQueen Beyza0396 9 aydır kullanıyorum.. yasadiklarin cok normal… ignenin havasini al dik bi şekilde vur yavasca enjekte et cekince biraz bastir… benim o kadar sismisti ki ilac tedavisi verdi doktor.. bisey olamz korkma
Ayse0575 Beyza0396 her gün farklı yerlerden yapmaya çalış bir gün göbekten yapıyorsan diğer gün koldan yap
Fatma033 cLearQueen yanlıs hatırlamıyorsam sizin şekeriniz vardı galiba hamileydiniz nasıl ilerliyor ben hiç iyi değilim
Nur3838 cLearQueen Bende kullanıyorum bugun vurdum çektiğim an kan çıktı ilaç çıkmışmıdır acaba tekrar vurmam gerekirmi başına gelen varmı?
cLearQueen Fatma033 neden iyi degilsin? Aclıklar 85 95 arasi geliyo tokluklar 110 120 civari genelde.
Beyza0396 Fatma033 şeker değilde kolestrol yüksekliği yüzünden başladı ay sonu tahlil yenilenicek zaten dogumada 40gun civarı bişey kaldı inşallah sağ salim kavuşuruz
cLearQueen Fatma033 75 falan gordum en düşük ben.. düsükten cok korkma da 180 falan yuksek canım insulin kullaniyosun diye kendini salma diyete tamamen uyman lazim ekmek makarna pilav kizartma tatli falan asla yeme
Ayse0575 Beyza0396 en rahat yer göbek aslında yani göbek kısmı daha yağlı olduğu için az acıtıyor ama yine de dönüşümlü yapın kitle oluşturmasın. Ben dönüşümlü yaptım öyle ağrı şişme falan yaşamadım