mothercup Yumurtlama günlerimi değerlendirdim bekleyişteydim akıntı geldi kokusuzdu enfeksiyon belirtim yok başka
bebegimolacak mothercup canım senin postlarını gördükçe kendimi görüyorum. Böyle çırpınıyorum bende allah sonumuzu güzel etsin
Hlz mothercup benim de aynı. Tek bir testte gölge çizgi gördüm başka göremedim. Sadece sarı akıntı var
Mrwezyn1 mothercup suan bende de o tür akıntı var sarı uzayan kokusuz kaşıntı yok yanma yok 6 gün gecikmem var bende senin gibi merak ediyorum
mothercup bebegimolacak yaaa evet bende seni görüyorum umarım bu ay sondur bundan sonra bebekle alaklı sorular sorarız 😂❤️❤️❤️
bebegimolacak mothercup inşallah kuzum, ben yine bu ay az girdim geçen ay burdaydım full. Şimdi de regl olamıyorum kafayı yicem
mothercup bebegimolacak bende bu ay olmazsa uygulamayı silicem malesef çünkü uzaklaştırmak istiyorum kafamdan
bebegimolacak mothercup kuzum evet yoksa çok zor oluyor, ben şimdi olmayınca yine sürekli girmeye başladım. Hayır olsam aşılamaya başlıcaz bu sefer de olamıyorum bide kaset test negatif
bebegimolacak mothercup yok kuzum evde kaset vardı onu yaptım dün. Erken gebelik gidip almadım moralim bozulmasın diye 2 yıldır çok yıprandım
mothercup bebegimolacak 2 aydır Ovulasyon testiyle takip ediyorum tam yumurtlama gününü bulup onun dışındada 6-7 aydır falan