Nisanurtkn İsteğe bağlı sezeryan olacağım doktorum 39 da alabilirim dedi siz kaçıncı haftalarda oldunuz Neye göre belirleniyor ve de günü siz mi seçtiniz
_mucizem_ Nisanurtkn benim ilk gebeliğimde 38. Haftada oldum. 3 cm açıklığım vardı 37 de mecbur 38 de aldılar
Bbgmsc Nisanurtkn ilk gebeliğim, 38+4’ten sonra yapılabileceğini söyledi, 34.hafta kontrolündeyken konuştuk
Busssx Nisanurtkn 38+5 de oldum hafta sonuna gelmesin diye cuma gününe aldık yoksa 39 da olabilirdi 😅
Emel0108 38+1de doğum yapmistim ilk bebeğimi 🙂 simdi ne olacak hic bilmiyorum 38+1 31 araliğa denk geliyo 🙂 Doktor ocaği bekleyelim derse 39. Haftada doğurmak isterim 1 hafta bile bebegin gelisimi icin cok etkiliymis
lolbebek Nisanurtkn benim de 38’de oldu nişanım gelmişti doktor hemen ertesi gün doğumu aldı çok pişmanım keşke 39 40 sancın gelene kadar bekleseydim o sancıyı bir tatsaydım
lolbebek Nisanurtkn 3.900 doğdu ben normal doğum istiyordum 38 ay bana göre erken hem. Nişan geldi gittim doktora çatın dar bebek kilolu gel yatıralım seni dedi yattım. Ama bilmiyorum sanırım normal istediğim için pişman oldum bir de bebek içerde ne kadar çok sürecini tamamlarsa o kadar iyi