225834zey bilgeeS İlk doğumumda kahvaltımı yapıp gitmiştim sanırım Sezeryan için belli bir açlık saati var diye duydum ben
Nurak bilgeeS bana suniyi öğlen taktılar ertesi gün oglende doğum yaptım hiç bişey yememe izin yoktu maalesef
Betul-97 bilgeeS Ben yemiştim ebem ye dedi. Sabah 05:30 karnım ağrımaya başladı 06:30′da suyum geldi 9′da yatışım yapıldı kahvaltı yapmadığımı söyledim ebem de eşine söyle alsın ye ne zaman doğumun belli olmaz dedi bir şeyler yedim 14:00′de suni sancı takıldı
gmz10 bilgeeS Sabah suni sancıyı vermeye başlamışlardı kahvaltı yapmama izin vermediler. Komposto hazırlamıştık evdeyken 1 bardak içmiştim sadece ona izin vermişlerdi.
Bkt33 Hayır canım gece 12 den sonra bişey yemek içmek yasak , taki doğurana kadar 😂ben akşam 8 e doğru doğurmuştum hemen bir lahmacun yemiştim 😂
FB_15 Şöyleki doğumun ne zaman başlayacağını bilemeyiz ben akşam yemeği yedim 11 de sancım geldi suni sancı ile doğum yaptım doğum esnasında bi su istedim o zaman vermediler sezeryan da yiyemiyorsunuz ama hiçbirişey
FB_15 Selenpinar herkesin durumu saati farklıdır akşam akşam saat 9 da başladı regl ağrısı gibi giderek arttı anlıyor insan az çok sakin kalmak gerek duş aldım olabildiğince doktora geç gittim evde kendi sancımı çektim hastanede de suni sancıyla 2 saate doğurdum 🙈
gizem-37 Suni sancıyla normal doğum yaptım canım.Suni sancıyı alırken bile herşeyi yiyip içtim öyle bir kısıtlama koymadı doktorum.Son dakikasına kadar sancımın yedim yani.14 saat suni sancı alarak doğurdum
Eylullina-geliyo Bende yarın Allah izin verirse doğum yapıcam suni sancı ile ,doktorum sabah 6 gibi hafif biseyler atıştır dedi.Güç ve enerjiye ihtiyacın olacak ama abartmamak şartı ile ye dedi
MerveO25 Eylullina-geliyo evet ağır birşeyler yememek lazım olası bir sezeryan riskine karşı hafif birşeyler atıştırabilirsiniz. Salatalık domates peynir vs. Bana bir tek lahmacın kebap vs izin vermemişlerdi😂😂
Bubu_ bilgeeS bana yasak denmedi simit falan yemiştim çay falan sabahtan gittim su içtim hep doğum sırasında da eşim sancı kesildiğinde bile su vermişti hep doktorunuza danısın tabiki her gebelik aynı olmuyor uygun görmeyebilir