Kocamanailem_ Anneler İzmir şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Hamileliğimde en başından beri şehir hastanesinde Perinatoloji takipliyim. Detaylı ultrason nasıl yapılıyor merak ediyorum 🌸☺️
Gunduzanne Kocamanailem_ karanlık bi oda canım doktor yanında oturuyor biraz bastırarak ki yani organları görebilmesi için bastırması gerekiyor o şekilde muayene ediyor istersen yanında çikolata parçası falan götür kalbini göremediklerinde atarsın ağzına🥰 gayet kolay inşallah güzel sonuçlar alırsın❤️
Nznks Kocamanailem_ sen oranın takipli hastasıymışsın yaparlar belki ama artık yapmıyorlar geçen haftadan beri araştırdım yok detaylı yapmıyoruz diyor orasıda çiglideki Dr da dedi artık yok diye bende Manisa’ya gideceğim en yakın orası
_ecemg Kocamanailem_ ben yaptırmıştım normal ultrason gibi ama artık yapılmıyor şehir hastanesinde detaylı usg maalesef takipliysen doktoruna danış bi derim
Kocamanailem_ Nznks hiç bir bilgim yok yapılıyor diye biliyordum . Tek yumurta ikizlerine hamileydim bebeklerden birini kaybettik. 7 haftalıktan beri perinataloji takipliyim. Ben bi doktoruma sorayım teşekkür ederim 🌸
Nznks Kocamanailem_ izmirin içinde hiçbir hastahane yapmıyor maalesef kesin eminim çünkü çok araştırdım bende ya Manisa’ya ya özele gideceğim