Beyzanur_42 Ben şuan 35+2 yim ama bacaklarım çok ağrıyor sizlerde yaşıyorsaniz geçmez belliki ama hafifletmek için yaptığınız şeyler var mı 🤙
basakc36 Beyzanur_42 Gün aşırı yaşıyorum nerdeyse kalçamdan aşağı oluyor neden olduğunu bilmiyorum. 34+3 olduk
rabia41_ Bende 32+3 deyim bacaklarım ve ayriyeten diz kapağım çok agriyo hiç halim yok bi çözümü varmidir acaba 🥹😌
Beyzanur_42 rabia41_ Valla ben sadece her gece yatmadan ilk suyu ile duş alıp yatıyorum o biraz olsun rahatlıyor ama gece krampları da ağlıyorum çok canm yaniyor
Beyzanur_42 basakc36 kengi giriyor cnm işte erkekse bebeğin bende yaşıyorum aynısını ilk ogumdada yaşıyordum bundada aynıyım
Beyzanur_42 Tutaste_ hayırlısı ile bı doguraydim diyorum bende 🙈fazla kilom yok bacaklarım beni taşımıyor mu acaba diyorum
Tutaste_ Beyzanur_42 benim var ya 85 im. Bebek döndüğü için baskı yapıyo artık adagı. Doktor oyle demişti
Hatice5258 Hamilelik böyle ağrılı bişey olacağını tahmin etmiyordum insanın vajinasına ağrı kramp girer mı yaa 34 haftalık oldu. Adim atmaya korkuyorum