skr0306 Kızlar kullanıp memnun kaldığınız pişik kremi var mı Yeğenim üç yaşında bağırsak hastası olduğu için piştiği hiç geçmiyor ve pişik olan yerleri sürekli çatlayıp kan akıyor başına böyle bir şey gelen var mı
Minnaksever skr0306 oy kuzum Allah şifa versin ben kızıma hep Bepanthol kullandım hiç pişik olmadı ama özel bişey bilemiyorum üstte kalsın
Rumay skr0306 kantaron yağı deneyin ,sudokrem Ve her ne krem sürerseniz ince tabaka halinde ve yedirecek sürün, yogurt gibi boca etmeyin asla. Mümkün mertebe havalandirin ve yıkayın.
Essidiey skr0306 Çok geçmiş olsun. Benim anladığım kadarıyla her bebekte farklı etki ediyor kremler. Kimisi sudokremi överken kimisi bende hiç işe yaramadı diyor. Deneme yanılma yöntemi ile anlayacaksınız. Ben üç çeşit aldım o yüzden. Sudokrem, bepanthol, mustela aldım. Hangisi işe yaracak göreceğiz.
skr0306 Rumay Kullandığımız hiçbir pişik kremi kalmadı ama kantoron yagini hiç denememiştik bir de onu deneyelim
Lutulut Essidiey skr0306 Bepanthol, mustela ,weleda pişik önleyici. Sudo, hametan merhem, fucidin, desitin pişik sonrası. Anladığım kadarıyla epey ilerlemiş bu durum. Doktorun görüp reçete etmesi daha sağlıklı olur.
Scarlett Hametan kullanabilir çok acıyorsa anestolle karıştırılabilir. Veya silverdinde kullanabilir.
Hatc16 skr0306 bazı bebeklere sadece arko çok iyi geliyor bazilarinada vazelin ustunede pudra dokseniz hemen geçiriyor benim oğlumda vazelin ve bebek pudrasi iyi geliyor hametan denedim ama bukdr etkili deildi
Sclozdgru Tutaste_ sadece popoya mı sürülüyor bebekler de vücudu nemlendirmek için kullandığınız bi ürün var mı ya da sudocrem olur mı
Lutulut skr0306 Gün içinde sık sık duru suyla yıkayıp mümkünse her tuvaletten sonra. Kuruduğundan emin olmadan giydirmeyin hep kuru tutun bol bol havalandırın. Verilen kremleri incecik sürün. Bunları söylemiştir zaten doktor. Dermatolojiye gösterdiniz mi enfekte olduysa kortizon başlar.
Nazli-olgn skr0306 oksizinç kremde çok etkili benm oğluma o çok iyi gelmişti şimdi kızımada ondan kullancam