Hic lazere gitmedim. Cikolata kistim var. Disarda deneyecektim ama ilk evde yapmaya karar verdim. Simdilik millete oramı burami acmak istemedim. Kafamda bazi sorular var.
Bu evde lazer işe yariyor mu? Azaltir mi,geciktirir mi,killari gucsuzlestirip tuy gibi bir hale getiriyor mu? Ne kadar sureden sonra sonuç alabiliyoruz?
Benim gibi saglik durumu olanlarda işe yarar mi sizce?
Ve ben jilet vurmak istemiyorum. Cogaltiyor gecmiste denedim. Tek bir noktadan 3-4 kıl cikmasina neden oldu. Lazer yapacak olsam da bu riski alamiyorum ya lazer işe yaramazsa diye. Zaten orman gibiyim daha da cogaltmak istemiyorum.
Illa jilet sonrasi mi bu lazeri yapmak gerekiyor? Agda sonrasi vs olmaz mı? Ya da agda yaptiktan 2-3 gun sonra yapsam kıl kökü biraz belirginlesmis olur. Olur mu boyle?
Tiras makinesi dusundum ama tam almıyor. Yine jilet belli bir puruzsuzluk sagliyor. Tiras makinesi ucunda kıl bırakıyor galiba. O yuzden bilemedim.Tiras makinesi cogaltir mi bilmiyorum.
Cok soru sordum kızlar kusura bakmayin. Basimdan ayak ucuma kadar killi biriyim. Artik ne yapacagimi bilmez haldeyim. Caresizlikten siraladim size sorulari. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Bu arada cihaz olarak philips lumeanin modellerinden birini ya da braun pro 3 ya da pro 5 gibi modelleri dusunuyorum. Bu evde lazer,ipl cihazlarini kullananlarin tavsiyelerini bekliyorum.