minikmucizem20 Bugün karnıma sert tekme attı özel eğitim sınıfı anasınıfındayım öğrencim 5 yaşında bedensel zihinsel engelli yarın bir tane daha gelecek onun durumu da ağır zihinsel sizce işi bırakayım mı ne yapacağımı şaşırdım 28 haftalığım
surprizbebe minikmucizem20 amniyon sıvı bebeği korur merak etmeyin. Çocuk da büyük değilmiş. Bişey olmaz Allah’ın izniyle
hermione_granger minikmucizem20 32de çalışamaz raporu alıp izne ayrılabilirsiniz isterseniz ama çok zorsa şartlar siz bilirsiniz
Pinarkorkmazer minikmucizem20 size önceden de söylemiştim özel eğitimde öğrenci şiddete meyilli olabilir ona göre yapın diye ama beş yaşındaki bir çocuğun vurması ile bir şey de olmaz bana 14 yaşındakiler bile kaç kere vurdu okulda
minikmucizem20 hermione_granger hermione_granger yarın ağır zihinsel engelli gelecekmiş ondan korkuyorum bilmiyorum rapor alıp gidip gitmemek arasında kaldım
Vlog1345 Bence riske atmayın sonuçta karnımız ortada oluyor korumaya alamıyoruz malesef ki eşimin küçük yeğenleri herkese vuruyor yaramaz çocuklar diye onların evine bile gitmeye korkuyorum karnıma darbe alırım diye. Doğumdan sonra devam edersiniz
Mucizeayla minikmucizem20 başka sınıfa veremiyolar mı bir ay idare etseniz rapora ayrilirsiniz aslında
Zeynep9120 minikmucizem20 Ah be çok zor rabbim akıldan etmesin aklı erse yapar mı :( 3 yasında kızım yeni gebe olduğum halde bikez sölyedim kardeşi olacağını normalde kucagımda zıplar ayaklarıyla tekmeler oyun yapardı smdi asla yapmıyor yavrum .. erken izne ayrılsanız olabilir mi öyle bişey
Pinarkorkmazer Zeynep9120 ücretli öğretmenlik yaptığı için izne ayrılmak olmuyor isterse çalışmayabilir ama
Ozlemtoy minikmucizem20 bende rehabilitasyon merkezinde öğretmendim normalde 32 de ayrılıyoruz ya ben 29 da ayrıldım 32 ye kadar 10 gün 10 gün rapor aldım 32 de de çalışama raporu alıp doğum izine ayrıldım Şuan bebeğim 1 aylık oldu bile bence rapor alıp ayrılın bebekten önemli değil para rapor olunca azda olsa yatar yine yada sizi idare edecek biri varsa başka öğretmen ağır öğrencileri bir süre o alsın ben çok şükür çok ağır öğrencileri almadım hamileyim diye yardımci oldu hep arkadaşlar