Sezer2108 Cuma günü idrar yolları enfeksiyonu için test verdim temiz çıktı. Sonrasında otele geldik. Önce havuza en sonda denize giriyorum. Bir problem olur mu? Yine enfeksiyon için tatil dönüşü test vereceğim.
myavocado Sezer2108 havuzu tercih etmeseniz daha iyi, enfeksiyon riski var havuzda. Denizden sonra da ıslak mayo ile hiç kalmayın hemen güzelce kurulanip mayo değiştirin
Beybiik Sezer2108 havuzda enfeksiyon kapma riskiniz yüksek girmemenizi tavsiye ederim deniz için birsey diyemem bende yeni geldim tatilden saatlerce denize girdim şükür bi problem yasamadim
irem-16 myavocado kesinlikle katılıyorum. Ben hemen enfeksiyon kapıyorum havuzda, denizde de ıslak mayo ile kalmıştım ve o daha fena olmuştu. Dikkat ediniz 🥰❤
Sezer2108 irem-16 myavocado Yorumlarınız için teşekkür ederim, tatilden döner dönmez hemen enfeksiyon için test vereceğim zaten nolur nolmaz. Enfeksiyon harici Allah korusun başka olumsuz birşey olmaz değil mi. Geldim tatile ama sonrada çok tedirgin oldum
Sezer2108 Yorumlarınız için teşekkür ederim, tatilden döner dönmez hemen enfeksiyon için test vereceğim zaten nolur nolmaz. Enfeksiyon harici Allah korusun başka olumsuz birşey olmaz değil mi. Geldim tatile ama sonrada çok tedirgin oldum