Caglasmz Merhabalaar Evet 35+2 deyim ve ⅔ gündür geçmeyen bir bel ağrım var, uzanınca da rahatlamıyorum. Progestan kullanıyorum zaten serviks 25e kadar düştü diye şimdi 3 gündür de bel ağrısı olunca bi tedirgin olmadım desem yalan olur 😵💫
Sumeyye1134 Caglasmz benim de 35+3 belim ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor bi de o gün çok ayakta durduysam gece uyuyamıyorum ağrısına sın haftalar olmasına yoruyorum artık doğuruyor olsak biliriz heralde ☺️
Caglasmz Fatm_ ben aslında bırakmıştım ama serviks 25e düşünce tekrar başlattı muhtemelen doğuma kadar gidecek gibi duruyor
kardelengurler7 Sumeyye1134 ayh günü gününe aynıyız bendede aynı şekilde ayakta durduysam azıcık bulaşık bile yıkasam aynı oluyor doğurmak istiyorum ama bir yandanda orda olsun istiyorum hep
Sumeyye1134 kardelengurler7 evet ben de doğurmak istiyorum ama daha ciğerleri ne durumda kilosu ne durumda iyice gelişsin de öyle gelsin istiyorum yoksa her şey yolunda olsa aldırıversem ne güzel olur sağlıklı günlerimi özledim ya
kardelengurler7 Sumeyye1134 kız bende valla bizim ki 3 kilo ama ciğer gelişimi kiloya bakmıyor sanırım bizim bebiş hafta olarak önde gidiyor
Sumeyye1134 kardelengurler7 yaa ne güzel maşallah bebişinize benimki ne yaparsam büyümüyor ilk kızım da zar zor büyümüştü
Sumeyye1134 kardelengurler7 bugün doktora gittim 2500 olmuş nasıl sevinsem bilemedim kızım 40 bitince 2800 doğmuştu bu maşallah şaşırttı beni