sivibzik Aslan19 kızımda da oğlumda da çok şükür hiç bulantım vs olmadıı. Cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum 🙈
Cudana Aslan19 kız hamileliği erkek hamileliği diye bir şey yok, cinsiyetle hiçbir ilgisi yok hamilelik sürecinin. Kızım olacak, dediklerinizin hiçbiri olmadı.
E_T Aslan19 ilk gebeliğim kızdı çok rahat geçirdim sadece ilk 3 ay bulantı oldu birde düşük riskim erken doğum riskim vardı ona rağmen şuan 11+4 2 inciye hamileyim öğrendiğim den beri bulantı ağrı yorgunluk halsizlik uykusuzluk iştahsızlık baş ağrısı hepsinide çekiyorum
Hiram96 Aslan19 ben 3.kizımı doğurucam çok çok zor geçti ama bünyeden bünyeye farkediyor arkadaşıminda rahat gecmis
MerveA2020 Aslan19 Bir oğlum var ve şimdi kız bebeğime hamileyim ikisi de aynı benim için farklılık olmadı 🙈 kusma bulantı vs yaşamadım
Ecmelss Aslan19 kız bebeğe hamileyim ilk aydan belli resmen cehennemi yaşıyorum Mide bulantısı, alerjik reaksiyonlar, gaz sancısı, baş ağrısı, diş ağrısı, kasık eklem ağrıları, mide yanması derken bu haftalara zor geldim Allah yardımcımız olsun
Tgcerkn Aslan19 erkek bebek bekliyorum. 1 hafta da önden gidiyoruz normal takvime göre son 25 günüm. hiç hamile gibi değildim bu süreçte. pek belirti yaşamadım. sadece ellerim ve ayaklarım da çok şişlik oldu. bünyeden bünyeye değişiyor bence.