babygirl02 elenatal 1 folik asit kullanıp güzel sonuçlar alan var mı kızlar doktorum bugün yazdı aldım ilk defa kullanicam
Nazli00 babygirl02 bende kullandım maalesef bı etksini görmedim. Folik asit zaten vücudu sadece gebeliğe hazırlıyor
babygirl02 Papatyadelisii hamile değilim canım 2 senedir gebelik oluşmadı doktor vitamin ilacı olarak bunu verdi
cns12 babygirl02 ben evlendigimden beri 1 yıl boyunca “gyno ferro sanol” ictim.hamile kaldim “ feramat 100 mg ” iciyorum
babygirl02 Papatyadelisii amin inşallah o annelik duygusunu tatmayi o kadar çok istiyorum ki rabbim bekleyen isteyen herkese annalik duygusunu tattirsin 🤲🏻
babygirl02 Sssbbbs bütün vitaminlerim içinde canım a vitamini B12 demir vs işte benim bütün vitaminim eksikti doktor bunu verdi
Rumuzsuz Bana da verdi ağustosta başladım tüp bebek öncesi başladı diyelim. Henüz belli değil sonuç 🥹
babygirl02 cns12 doktorum bu ilacı önerdiği için bunu kullanıyorum aslında bu ilaçlar bahene rabbim nasip ettiği zaman her türlü oluyor işte ☺️🤲🏻
Nazli00 babygirl02 bende de iki sene oluşmadığı için verdi . Ama ben araştırmistim o zman bu ilacı güzel diyorlardı eczacilar