Berryq Merhaba fetal dna/ nipt testi yaptırmak istiyorum ama ankarada yaptıran varmı önerebileceğiniz biryer varmı ? Birde ne kadar yaptırmıştınız sonuç hemen çıkıyormu
Meriel Berryq merhaba bugün viagen’de yaptırdım. 16 bin ₺ sonuçlar Güney Kore’ye gidiyormuş. En geç 15 günde de sonuçlar bize ulaşıyormuş. Burayı doktorumuz önermişti sonuçları güvenilir ve güzel çalışıyorlar diye.
Nazgrr Özel Ortadoğu hastanesinde yapıyorlar zaten sizden alınan kan yurtdışına gidiyormuş 15 günde sonuçlar çıkıyor doktorum bana 12-15 bin arası demişti ben tercih etmedim
_Mother_ Meriel merhaba sizin hızlı fısh sonuç olmuşmuydu acaba benimde aynı firma da bakılmıştı testte yazan birşey kafamı kurcaladı o yüzden sormak istedim fısh yöntemi ile bakılmış ise
Hsny_6 Merhabalar biz Eurofins e yaptırdık Fransa’ya gitmişti 10 günde geldi sonuçlar doktorumuzun anlaşması vardı 328 Euro gibi bir fiyatı vardı
_Mother_ Meriel sizinde bu şekilde ise cinsiyet kromozomunun yanında benimki gibi (DY23) yazıyor mu acaba yazıyorsa hangisinde yazıyor