Evrimnbe Vlog1345 demir ilacı verdi doktorum banada tok al dedi ama ben 1 defa içmem de istifra ettim 18 haftalık hamileyim ilk defa istifra ettim diyebilirim ilacı içtikten yarımsaat sonra çıkardım ve iğrenç bi kokusu vardı ölü balık demir kokusu gibi o gün bugündür ilacı korkumdan içemiyorum
kindacute Vlog1345 ben tok kullanıyorum hiç mide bulantısı sorunu yaşamadım. Gündüz d vitamini kullandığım için akşam demir hapı kullanıyorum. Bilmiyorum tepkimeye giriyor mu ama böyle içim rahat ediyor 😃
Nazgrr Evrimnbe hangi markayı verdi ? Ben Ferrum kullanıyorum yukarda arkadaşın dediği gibi sabahın erken saatlerinde WC kalktığımda içip geri uyuyorum uyanıncaya kahvaltı yapıyorum 3. kutuma başlayacağım hiç sıkıntı yaşamadım
Nazgrr Evrimnbe bir de aç karnınıza almayı deneyin bizim gibi belki bu şekilde kullanabilirsiniz ben kendi ilacımın tadını hiç almıyorum hemen yutuyorum . Kullanamazsanızda mutlaka doktorunuza bildirin başka demir hapına başlayın
Evrimnbe Nazgrr evet denemem lazım doktorum da dene tekrar dedi ama korkuyorum çünkü ben istifra ederken çok zorlanıyorum yine yaşıcam diye içemiyorum😂
Esmaaaa_ Ben de ilaçlardan nefret ederim gördüğüm gibi o psikoloji ile mde bulantısı gelir. Limonlu su hazırlarım. ilacı ağzıma attığım gibi suyu dikiyorum 😒 bende çözümü bu şekilde buldum. İlaç demişken decavit ilacını. almayı unuttum. Kocaman ilaç 🤢