Nuryener Kızlar erken gebelik testinde silik çizgi ne demek oluyor bu şekilde çıkıp gebe olduğunu öğrenenler oldumu
Ozgesenses12 Nuryener ben çok silik öğrendim canım ama kaset testti benimki görsel paylaşırsan bakalım
Yumak1 Nuryener erkekn gebelik testlerinde silik kuruma çizgisi olmuyo diye biliyorum ben çizgi azda olsa varsa bebek vardır hiç yoksa yoktur yani 🤗
Nuryener Yumak1 bende öyle biliyorum çokta bekletmedim ilk andan itibaren silik çizgi vardı zaten biraz bekledim 6-7 dakika kadar belki netleşir diye ama aynı silikti
BusraS1907 2 defa yaptık ikiside silikti gittim kan tahlili verdim 1,5 aylık hamileydim 😍şuan 17. Haftadayız
Nuryener BusraS1907 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua eder misin tüm anne adaylarına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻
Nuryener Ozgesenses12 hayır canım negatif görmeye korkuyorum reglimi beklemeye karar verdim 12 gün var reglime henüz
Nuryener hulyayurdakul3_ reglim 1 eylülde bitti şuan reglime 12 gün var ovülasyonum test yapmadım kendi takibime göre 10 eylüldü yani mümkün olabilir mi yinede ne ara olduda yerleşti testte belli oldu kafam çok karıştı 2. Testi yaptım ondada aynı silik çizgi çıktı