Ebruskoo Kızlar bir gelenektir bu 99 gün kaldı doğumumuza inşallah sizlerde durumlar nasıl nasıl hissediyorsunuz hazırlıkları tamamladınız mı ya da başladınız mı 3. Trimester nasıl geçiyor
HAvvAHmet Ebruskoo Son 85 😑daha bisey almadik araştırmalarımızı yaptik hangisinden kac tane almamız lazım onları belirliyoruz simdi.Birkac haftaya insallah almaya basliycaz😅
Serrabade Benim de yarın 99 olucak. Aslında hazırlıklara başlamak için heyecanlıyım ama bi yanımda sakin gidiyo bakalım
Dileeekk Son 97 kıyafet battaniye tarzı aldım blraz , otomatik ana kucağı aldım bundan sonra hızlanırım alışveriş konusunda bu zamana kadar biraz ağırdan aldım
Ebruskoo Dileeekk biz o yönden şanslıyız kızımın teyzesi hastane cıkısına kadar verdi beşik ve kendime eşya alıcam o kadar
HAvvAHmet Ebruskoo en keyifli ve tatli telaşlı zamanlar diye düşünüyorum ben de kesinlikle ama son 50 den sonra iş sıkıntı gibi son 1 haftada inanılmaz ağırlaştıgımı hissediyorum mesela 😅Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes bi avazda doğursun hayırlı ve en dogru zamanda 😍😍
leylanver Ebruskoo Bizim uygulamaya göre son 15 Doktor amcamız bugün son 18 dedi bakalım kim haklı çıkacak ☺️😍