_Mother_ Kubra0606 aynen canım bebeğin sağlıkla tutunması için önemli ben ecopirin 150 mg kullanıyorum doktorum onu söylemişti
Kubra0606 _Mother_ reçeteli olmuyor ama doktorum yazdığında da özel diye geçiyor. Bu ilacın fiyatı yüksek mi acaba.
_Mother_ Kubra0606 yok canım 55₺ ye alıyorum bende klinik takipliyim rapor yazamadığım için eczaneden para ile alıyorum bende 30 adet 1 paket 1 ay gidiyor zaten vitamin ilaçlarına göre baya ucuz
Kubra0606 _Mother_ tamamdır çok teşekkür ederim 🩷sizde pıhtılaşma sorunu çıktığı için doktor bu ilacı vermişti değil mi
Merve-kahraman Dilancck bence kan vermelisin hem çok gecikmiş adetin hem de testte silik çizgi çıkmış çıkar Allahın izniyle çıkmazsa da nolur üzülme Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur🩷
Dilancck Merve-kahraman Cok saol canm buguj doktora gittim ultrsnla bakldi rahmde biraz kalınlaşma var gebelik olabilir dedi kan verdim yarın çıkacak bakalim hayrlsi
_Mother_ Kubra0606 hayır pıhtılaşma yok bende kimyasal sonrası önlem amaçlı verdi bebeğin sağlıkla tutunması için
Nil4749 Kubra0606 trombofi testi adı özel bir test özel şirketler yapıyor 7500₺ yaptırdık doktor yönlendirdi
Dilancck Merve-kahraman Malesef canm hamile degilm beta 0 geldi ve bibsaat snrada kahve rengi lekelenmelrm oldu ama adet olmadm kasığımda cok ktu agri var
Asminlina Kubra0606 hayır hiç korunmadım kimyasaldan sonra doktorum da sıkıntı olmaz dedi normal düşük olara sayılmıyormuş
Kubra0606 Asminlina bazıları da ertesi ay hamile kalmış o yüzden sordum sizin iki ay sonra nasip olmuş demek ki😊