Kubra0606 Bu ay maalesef böyle bir durum yaşadım. Çokta heveslenmiştik ama yapacak bir şey yok tabiki. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalanlar ne yaptınız acaba paylaşabilir misiniz 😊
Ftm35 Kubra0606 ben kaldım, stres yapmayın ilk başta yumurtlama dönemini verimli geçirin🌸 kafanıza takmayın oldu mu olacak mı falan diye ☺️ sağlıklı beslenin ve yürüyüş yapın
Semyil Kubra0606 ben kaldım canım adet olmayı bekledim adet olduktan sonra korunmasız bir şekilde devam ettik ve o ay hamile kaldım sadece folik asit kullandım başka birşey yapmadım şuan bebeğim 12 günlük yanımda uyuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Dilan_Deniz Kubra0606 bn ilk oğlumda düşükten sonra 1 adet förüp hamile kaldım,kızımda da düşük yaptım 2 adet görüp hamile kaldım
littlemiddle Kubra0606 Ben ☝️ kimyasaldan sonra regl görmeden hamile kaldım, 7 aylık oldu heyecanla bekliyoruz 🥰
Merve-kahraman Kübra acaba tahmin ettiğim kişi misin öyleyse de farketmez her neyse ❤️ ben 8ocakta kaybettim 8 martta tekrar gebe olduğumu öğrendim doktor bir adetten sonra tekrar deneyebilirsin demişti Allah’a şükür oldu tekrar darısı başına inşallah 🙏🏻
Kubra0606 Merve-kahraman tahmin ettiğiniz kişi miyim bilmiyorum ama yorumunuz beni rahatlattı teşekkür ederim , umarım benim de çok bekletmeden gelir umut iste her seferinde yenileniyor çok şükür 🩷
Dilancck Merve-kahraman bekarken adet düzensizliği vardi bir buçuk yıldır evliyim adetim duzene girdi Mayıs sonunda hamile oldugumu ogrendim 4 gun sonra kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şehir dışına çıktım en son adet tarihim 4 ağustos ve ben 15 Ağustos eşimin yanına geldim korunmadık ve beklenen adet tarihim 1 Eylül ama adet olmadım 16 gün gecikme var . 9 gun gecikince test yaptim negatif çıktı bugun tam 16 gün adetim gecikti bugünde test yaptim fakat negatifto bi saat sonra teste baktim tekrar silik cizgi olmuş ilk hamileliğimde de aynı şeyi yaşadım kaç kere test yaptım negatif çıktı en son testimde yarim saat sonra silik cizgi oldu sonra kanda çıktı ama suan hayal kırıklığı yaşamamak icin kan vermek istemyorum ne yapmam lazım
Kubra0606 Semyil Allah bebeğinize hayırlı uzun ömürler versin daha küçücükmüş canım benim 🩷 inşallah benimde öyle olur umudum arttı gerçekten
rumeysa_1c littlemiddle bende şuan28+4 deyim kimyasaldan sonra hiç beklemedim diğer ay hamile kaldım sizin gibi
Bihterrr Kubra0606 ben hiç öyle bişey yaşamamışım gibi korunmadan ilişkiye ovülasyon testlerine falan devam ettim bide sağlıklı yumurtlama olsun diye bol havuç incir yedim öyle şeyler okumuştum ve baya sağlıklı beslendim. Bi 20 gün falan sürdü bunlar sonra pcos olduğumu öğrendim çok üzüldüm zaten olmaz kafasına girdim saldım doktor regl olunca gel değerlerine bakalım dedim regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim ☺️
Nil4749 Kubra0606 kan pıhtılaşmasından dolayı da yaşanabiliyor doktorum test yaptırmıştı kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı coraspin diye kan sulandırıcı bir ilaç kullandım kimyasaldan sonra bir ay geçti diğer ay hamile kaldım burda ve çevrem yaşayanlara baktım kimi doktor test yapmadan da o ilaca başlatıyor aspirin gibi küçük bir ilaç reçetesiz 39₺ öyle yan etkileri olan bir ilaç değil yerinizde olsam doktorunuza sorun alıp kullanın tekrarlanmaması adına geçmiş olsun ❤️🩹
Sssbbbs Nil4749 merhaba bende de pıhtı çıktı henüz doktora gidemedim siz gebe kalmadan mı aspirin kullandınız
Myrtle Kubra0606 kimyasal yasadim, tekrar regl olmadan hamile kaldim. Doktora gitrim kimyasaldan sonra 2 ay bekle ama yumurtaliklarin hazir deyince beklemedik. Sukur 4 aylik kizim uyuyor su an ☺️. Doktorun sorun yok demesi icimizi rahatlatti hic stres yasamadik
Semyil Kubra0606 inşallah canım umudunu kaybetme ama neden olmuyor diyede takıntı haline getirme akışına bırak emin ol akışına bırakınca herşey daha iyi oluyor