Vlog1345 ama malesef senin gibi boş gelmiş geçmiş insalar hayatından gerçekleriyle yüzleşmek istemezler keyfi sezeryani anca aklı kıt hastayı başından salmak isteyen doktorlar önerir aynı şekilde keyfi sezeryani aklı kıt insanlar yapar bir kere fıtrata ters o doğum şekli Allah bu şekilde bir doğum fitratimiza yerleştirmemis o yüzden daha çok zorlanıyoruz. Yurtdışına bak bakalım son dakkaya kadar hiç bir doktor tehlike olmadığı halde özel hastanelerde buna dahil sezeryan yapmıyorlar. Hatta komşumuzun kızı Londra’da yaşıyordu ailesinin yanına gelmişti kendi ağzından duydum ilk bebeği mecburi sezeryandi bebeği tersmis günlerce ugrasmlarina rağmen bebek donmemjs elle vs düzeltmeye çalışmışlar doğum esnasında kadar bebek düzelmeyince mecburi sezeryen yapmışlar . İkinciye hamileydi özel doktorlar bile fazla para vermeme rağmen sezeryan yapmıyorlar orda böyle bi şey yok 3 sezeryanla bile olsan sana normali denetmeden son dakkaya kadar sezeryana almiyorlar dedi sonra annesinden duydum normal doğum yapmış . Yani demem o ki hiç bir ülke Türkiye gibi insanların canını ucuz görmüyor bilmem anlatabildim mi