Mucizeana 77.günün sonunda sağ salim bizde evimize gidiyoruz. 1 haftalık bir servis yatışımız oldu bugün çıkıyoruz çok şükür 🙏 küvez yolu bekleyen herkesin Allahım yardımcısı olsun. Ne zordur çok iyi bilirim o kapının arkasından gelecek tek haber insanı nasıl mutlu yada bitmiş hissettirir. Allah minik savaşçılarımızla beraber olsun inşallahh 💜🙏
Tuba-Sahra Mucizeana ya gözün aydın canım ya rabbim bı daha ayırmasın insalalh darısı küvez yolu bekleyenlerin başına
Asliyamac Gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bende şuan yoldayım oğlumu görmeye gidiyorum küvöze 😢😢 bana da dua edin tez zamanda kavuşayım pamuğuma ..
Mucizeana Allahım kimseye dermansız dert vermesin. Ben 5 sene bekledim bebek sahibi olmak için. 5 senenin sonunda artık aşılama evresine gelebildim hep yarıda kesiyodum tedaviyi ve ilk aşılamamda ikizlere hamile kaldım. Hamileliğim berbat geçti. Berbat derken bulantı kusma tiksinme hepsini misliyle yaşadım. İmtihan dedim. Ve erken doğum 😔 imtihanlarımız bitmemişti ama çok şükür alnımızın akıyla bu imtihandan da hayırlısıyla çıktık. Rabbim yardım etsin hepinize güzel günler yakında inşallah 🙏 biz sabırla duayla beklersek onlar bizi asla yalnız bırakmıyo 🙏💜