Linadfne Meraba kızlar bugün doktora gittim bebeğim asagidaymis 19 haftalık dikkat etmem gerektigini dinlenmem gerektiğini söyledi detaylı ultrason istedi aynı durumu yaşayan oldumu
Maviss718 Linadfne Evet benimde aynıydı dikkat ettim gerekmedikçe kendimi yormadım ağır kaldırmadım ve ilişki yasaktı. Şuan 36. Haftamdayım çok şükür 🙏 Allahın izniyle sen dikkat et birşey olmaz 🥰
Sedadvc Linadfne Evet benimki de hep aşağıda ve baş geliş duruyor 18. Haftadan beri. Progestan kullanarak 38. Haftayı doldurdum çok şükür. Şimdi de doğmak bilmiyor. 😂
rabia41_ Maviss718 bende 32+3 deyim normalinden biraz asagi da dedi ilişki için bisey demedi doktorum acaba bisey olur mu dikkat edilmesi lazım mı
Maviss718 Linadfne detaylıya girdim canım evet aşağıda dediler benim üst karnım bile büyümedi aşağı doğru midem boş duruyor şuan bile o derece aşağıda
BusraS1907 Şuan benim de öle 17. Haftadayım dikkat ediyorum .ilişki falan hamile kaldığımdan beri yasak
Linadfne Maviss718 çok geçmiş olsun sizede Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin cinsiyetiniz ne