emel16 Tomucuk12 artık bakmaya gerekmiyor dedikten sonra açıklığa nasıl bakıyor peki, karından ultrasondan mı canım
yugiyu seyda-4 yanlış hatırlamıyorsam kuzenim 34 te doğurdu ancak küveze dahi girmedi o hiç belli olmuyor ben de kızımı 38 de doğurdum 10 gün küvetse kaldı korkma lütfen içini ferah tut ve bir kaç Dr a daha danış
emel16 Tomucuk12 karından ultrason da tam doğru ölçmüyor ki, detaylıda karından bakmıştı doktor 19 mm ölçtü, ordan çıkış kendi doktoruma kontrole gittiğimde 25 ölçmüştü
gzm_42 Aysebayrak şuan bende kullanıyorum bu ilacı canım ama pek etki etmedi geçen hafta cumadan beri kullanıyorum sizinki kaç hafta kullandıktan sonra fayda etti acaba bide günde kaç defa attınız hapı
Aysebayrak gzm_42 bana çabuk etki etmisti haftalık takipliydim zaten 1hafta sonra kan değerlerim hemen düşmeye başlamıstı, kac gunde bir kan veriyorsunuz. Belki ilaca ragmen degeriniz yukseliyordur. Gunde 3kez alıyordum ben
gzm_42 Aysebayrak ben 4 kez alıyorum hapı 2 gün arayla verdim yükselme yoktu pazartesi günü kontrolüm var bidaha alırlar kan o zaman ortaya çıkar yükselip yukselmedigi heryerim kaşıntı dan kanıyor artık çok zorlanıyorum bide daha 33+4 haftalığız nasıl olacak bilmiyorum ya
Aysebayrak gzm_42 haklisiniz cok zor hepsini yasamis biri olarak cok iyi anliyorum sizi, insallah dusuyodur degerleriniz. Haftalık takiplerinizi mutlaka yaptırın cok gecmis olsun tekrardan
gzm_42 Aysebayrak umarım inşaallah ama kaşıntı devam ediyor hayla bide naylonsu şeyler giyemiyorum daha çok kaşınıyorum sizinde mi öyleydi acaba
Aysebayrak gzm_42 yok bende öyle birsey yoktu, belki vucudunuza alerjide yapıyordur bişeyler doktorunuza bi söyleyin
gzm_42 Aysebayrak belkide olabilir aslında bi doktora söyleyim gidince krem felan verirlerse en azından rahatlarım yaa valla kaşı kaşı yara oldu heryerim