Ftmaag İyi günler hanımlar. 29+3 olduk çok şükür. Hiçbir belirtim vs yokken birden grip oldum. Limonlu su vs bir şekilde atlatmaya çalışıyorum ama gripken tansiyonum yükseliyor. Başına gelen şifa bulan var mı ?
Merve-metin Ftmaag canım bi hastaneye gitsen gebeyken kullanılan ilaçlar var en azından doktor onlardan yazar diğer türlü ilaç kullanmadan ağır ve çok uzun sürede atlatırsın gribi
Denizpak Ftmaag aynı benim durum crp 17 çıktı aşırı derecede grip oldum burun akıntısı öksürük herşey var antibiyotik başlattı doktorum boğaz spreyi pastil verdi crp yi yükseltiyor grip hamileyken tehlikeli oluyor enfeksiyon bence gidip gözükun içiniz rahat etsin 🤗
Ftmaag Merve-metin randevu aldım canım cuma gününe inşallah o zamana atlatırım ama bilmiyorum ben gripken bebeğimin de hareketleri az gibi geliyor
Merve-metin Ftmaag normal canım grip olduğun için sen halsiz olduğun zaman yorgun olduğun zaman bebekte öyle hisseder derler çok geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın inşallah 🙏🏻
iremmakk Bende 7 haftalık hamileyim 3 haftadır gribim ne yaptımsa geçmedi gece ateşlendim bebise de zararı dokunuyor doktora gidiyorum ilk haftalar diyerek ilaç vermiyor nasıl gececek bilmiyorum