Aslanannesi Arkdşlar ben bugün çok yoruldum ve yaklaşık yarım saattir uzanıyorum ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Ne yapmalıyım ? Çikolata yedim yine de bir şey Yok.. 😞😞
Ulya Aslanannesi elini buz gibi suda souk yap elin buz gibi olsun,sonra karnina koy elini,tekme aticakdir😊gorumcem hamilelikde cocuk hareket etmeiyordu,endiseleniyordu,dokdoru oyle yapmayi tafsiye etdi,yapinca oyle oluyor,haskst etmeye bashliyo
Bebegim Tatlı yiyip sağa yatmak gerekmiş bebekler solda rahat oldukları için genelde uyurlarmış yarım saat hareket etmedi diye telaşlanma canım ferah tut içini saatlerce oynamazsa acile gidip görürsün canım
Minikfasulye Aslanannesi bende 21 haftdaym yarin 22 olcam dun ve bugun pek hissetmesm yorduguma kendimi sanrm acaba dedydim aksam ustu biraz oynadm hic kibrdamadm biraktm telefnda oyun actm yattm oynuyodum tip tip vurmaya basladi genelde sirt ustu yattigmsa hissedym ama bn sanrm kucuk oldugndan
deletedmom11 Canları isteynce oynuyoLar gebeLde bekLersen uykuları uzun sürüyo psikolojik heraLde bekledikçe oynamıyolar
Aslanannesi Meray şimdi gördüm. Bebeğim akşam saat 10 gibi kıpır kıpırdı. Ben yorulduğumda fazla hareketli olmuyor sanırım. 😊
Ceylin Benim de her uzandığımda hareket etmiyor.hatta çoğu zaman etmiyor. 2 kere tedirgin olup gittim. Nts de baktılar iyi dediler valla.bende alıştım az hareketliliğine.
YamurKarabulut Normal ben bi gün hissedemedim zaten hastanede çalışıyorum nst de normal çıktı kalp atışları .. yorgun olduğunda hareketli olduğunda hissetmezsin bu aylarda .. dinlen su yemek eksik etme stres yapma ... yorgunluktandır bence .. çok kafana takıyorsan da hastaneye git stres yapma