gamzosgamzos Edaacar-ozkan ben iki kızımada yaptırdım büyük kızıma 9.11.ve 21.ayda bexsero 13.ayda nimenrix küçük kızıma 7.9.ve 16.ayda bexsero 13.ayea nimenrix seklinde
Edaacar-ozkan gamzosgamzos bana doktor rota aşısı ile birlikte yaptır 3-5 ay arasında dedi nimenx - besso sanırım adlarını tam yazamamış olabilirim
Edaacar-ozkan Pamuk bana doktor rota aşısı ile birlikte yaptır 3-5 ay arasında dedi nimenx - besso sanırım adlarını tam yazamamış olabilirim
Pamuk Edaacar-ozkan Nasıl birlikte yaptir dedi ki. Aşıların arasında 1 ay olması lazım. Bizim 3.5 rota oldu.5in sonunda bexsero 7.nimerix.
Sumeyyeky Pamuk 2 canlı aşı arasında 1 ay olması getekiyormuş rota canlı ama menenjit canlı aşı değil demişti ebe bize o yüzden sorun olmuyormuş
Pamuk Sumeyyeky Vallahi benim oğlum prematüre 2 çocuk doktoru,1 çocuk endokrin ile hareket ediyoruz. Kesinlikle rota ve menenjit arası 1 ay olacak dedi hepsi.Bizde doktorlarimizin dediğine göre ilerledik.
Sumeyyeky Pamuk herkes bir şey diyor zaten ben anlamadım kızımın rota aşısı 2. Ayında yapıldı menenjit 3 aylıkken yapıldı hiç de sormak aklıma gelmedi açıkçası ne derse o şekilde ilerliyoruz biz de
Edaacar-ozkan Sumeyyeky benim merak ettiğim bunun belirli bir ayı var mı 5. Ayında yatıra biliyor muyum
Sumeyyeky Edaacar-ozkan doktorun yönlendirmesine bağlı zaten belli başlı aşıların vakitleri var geçiremiyorsun bunlarıj özel aşı olmasının sebebi de bu yani bebeğe bağlı biraz da
Edaacar-ozkan Pamuk herkes kafasına göre bir ayda yaptırmış kimi 3. Ayda kimi 5 kimi 7. Ayda bu aşının belirli bir ayı yok mu