Nnesli Son adet tarihi 12 Ağustos. Buna göre 12 Eylül 650,70 14 Eylül 1829 16 Eylül 3157 Bugün kontrole gıttıgımde 4+3 kese gördü doktorum artışta gerıleme mi var ?
Ayse0575 Nnesli hayır gayet güzel artmış sağlıkla alın kucağınıza. 6 ya da 7. Hafta gibide kalp atışını duyarsınız
Nnesli Ayse0575 kese degerıme göre küçük görünüyormuş umarım 10 gün sonra bebiş ve kalp atışını duyarım
Ayse0575 Nnesli benimde öyleydi haftasını yakaladı merak etme ilk zamanlar biraz geride olabiliyorlar
Nnesli Ayse0575 ayy inşallah 2 sene önce bır gebelıgım oldu kese zor gelısıyordu en son bebegı gördük 8 haftalık kese bozuldu düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım korkuyorum
Ayse0575 Nnesli hm benimde 2 kaybım var pıhtılaşma bozukluğundan dolayı ben keseyi görür görmez kan sulandırıcı başladım. İnşallah sizde öyle bir sorun yoktur sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻
Nnesli Ayse0575 bende yok bı kımyasal bı düşük sebebıyle genetık tarama yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama işte kese gelısmemesi de benı korkutuyor sımdı yıne aynı endıselenıyorum doktor adet zamanına göre gerıden ama ne zaman döllenme oldu bılemeyız 10 gün sonra gel kese ıyı yerlesmıs güzel dedı ama çok endişeleniyorum morelım hıc yok
Nnesli Aslaninannesi_ Ayse0575 umarım hepımız için güzel olur sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 😇