Xiremmx Kızlar sorum başlıkta gecikmeniz oldu ama hamile olduğunu hissettiniz mi belirtileriniz var mıydı🙈
Razismom Xiremmx regl günü gelmeden 1 hafta önce öğrendim, tek belirtim göğüsüm çok hasastı tişört dahi giyemiyordum… Bulantı kusma falan filan hiç olmadı gayet de enerjiktim 😂
sutlukahve_ Xiremmx goguslerimde hassasiyet vardı birde regl olacağınızı hissedersiniz ya kasiklardqn fln öyle olmuştu bekledim gelen giden yoktu sebepsizce baş dönmesi de yaşayınca test yapmıştım
Xiremmx @umutluanneadayi @sutlukahve_ Gecikmemin 2. Günü test yaptım negatif normalde hep düzenli olurum hiç gecikmem olmaz hiç bir belirti yaşamıyorum sadece reflü olacakmışım gibi akıntı hissi var ama gelen giden yok acaba geç döllenme mi oldu diyorum bilemiyorum🙈
Naz1404 Normalde adetim hiç gecikmez hep zamanında adet olurum ama gecikmemin 7. Günü bile test negatif çıkmıştı 10. Gün artık pozitife dönmüştü.. herhangi bir belirti yaşamamıştım sadece o dönem yemeklerden sonra karnımda aşırı ağırlık şişkinlik hissediyordum bir de hafif regl ağrısı vardı
ykaya18 Gecikmenin 4.günü idrar testi ile öğrendim. Hiç ihtimal vermemiştim fakat enteresan bi şekilde o ay göğüslerimde acayip bi ağrı vardı, adetim gecikti ondan ağrıyordur demiştim meğer hamileymişim 🤭
Zhr_mom1 Geçikmemin ilk günü test yaptım çift çizgi gördüm. Ertesi gün kan verdim 880 betam. 🙊 4+6 dayımmm🫶
Selma2412- Xiremmx bel kasık ağrım çok vardı ama adet olacağım zaman da aynı şekilde olurdu 4 gün kala test yaptım negatif cikmisti adetim 3 gün geçildikten sonra net pozitif görmüştüm canım🌸
2209 Xiremmx benim normalde hiç gecikmem olmadı evlendikten sonra da günü gününe olurdum emin olmak için 5. Gun yaptım ben net belli olmuştu