Deniz13 Merhaba arkadaşlar 38 haftalık olduk ama 2 gündür sürekli mide bulantısı ve kusma yaşıyorum.Aynı durumu yaşayan var mı sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun 😏
melkebtt Deniz13 39+6 yız banada oldu iki gundur ozellikle sabah kahvaltisindan sonra istifra ettim.. Degisik bir durum sebebini bende merak ediyorum cok yemek yiyemiyorum direk donuyo midem anliyorum
melkebtt Deniz13 39+6 yız banada oldu iki gundur ozellikle sabah kahvaltisindan sonra istifra ettim.. Degisik bir durum sebebini bende merak ediyorum cok yemek yiyemiyorum direk donuyo midem anliyorum
sonsuzmasalim Deniz13 bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş gayet normal yani ben ama 9 ay boyunca kustum ve hala kusuyorum😅 son 11 gün kaldı kusmaktan kurtulmama🙈
NurDemir Ben de 36.haftadayım ve aşırı bulantım var,ben doğum belirtisi mi acaba diye düşündüm ama doktorum idrar tahlili istedi,nedenini söylemedi ama bir sorun olmasından şüphelendi sanırım😕
Son 33+1 ilk günden beri kusmalarım devam edıyor ALLAH herkese kolay gebelik nasip etsin bu derdi en iyi bılenlerden biride benimdir😥
NurDemir @Son ahh ahh benim de ilk günden beri devam ediyor 😔 psikolojim bozuldu ya Doğumdan sonra geçmezse diye düşünüyorum.Son birkaç gündür de iyice arttı.36+1 oldum bugün.
GamzeTKN Kızlar allah yardımcınız olaun az kaldı az daha sabır ben ilk 3,5 ay kustum 32 haftalık oldm şimdilik yok ama arada kuacakmışım gibi oluyo geceleri 🥴🥴🥴🥴