_ecemg Merhabalar. 36+5 gebeyim sabah uyandığımda çamaşırımda ıslak su gibi akıntım vardı değiştirdim çamaşırımı ama yine aynı akıntı olmuş. Kıvamsız su gibi kokusuz su olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Frkubra Bu haftalarda normal benim iki hamilelegimdede oluyor yinede takipte kalın su bildigim kadarıyla damla damla gelmiyor ilk hamilelegimde bendede biyle olmuştu direk doktora gitmiş bunların normal olduğunu soylemisti
_ecemg Frkubra evet ben de sızıntı mı acaba diye korktum açıkçası teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için 🙏🏼
bet01naz Frkubra ilk gebeligimde yaşamamıştım ben. Acaba ne zamana kadar idare edebilir bebek benim bir kez geldi su,o da yemek kaşığı miktarı kadar
bet01naz Ya bugün bircogumuz bu durumu yaşamış. 36+6 yım sabah tuvaletten sonra elimi yıkarken ılık su geldi baktım çiş değil muhtamelen sızıntı şeklinde geliyor suyumuz. Yarın sabah dra gidecegim ben sen ne zaman gideceksin
_ecemg bet01naz Çok yoğun olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum eğer artış gösterirse doktora gitmekte fayda var bence içimizin rahat etmesi açısından 🥲