seyda-4 Yanlara doğru falan baya hissediyorum sanki aşırı yemişim gibi 1 hafta öncesine kadar yoktu karnım mı büyüyor anlamadım yaşayan var mı acaba?
Gkya seyda-4 benimde öyle iyice bebek yukarı çıkmıl gibi hissediyorum artık biraz eğilsem sanki midemin oraya bir şey batıyor gibi ve hareketlerini bir kaç gündür az hissediyorum sizde de oluyor mu normalde hep hissediierdim korkuyorum
Betull43 seyda-4 benim de öyle geçen yaşlı teyzeler bi moralimi bozdu ikiz gibi görünüyor doğuracak gibi olmusssunn şöyle yap böyle yapma psikolojim iyice bozuldu
Meltemm21 seyda-4 32+6 haftalık hamileyim aşırı şiddetli bel ağrısı hissediyorum bazen karnımın altına doğru oluyor böyle durumlar yaşayanlar varmı
melike180423 seyda-4 ben de 32. haftadayim benim de oyle oluyor bu haftalarda daha hizli buyuyolar o yuzden bence
Mihrimah Bende 32. Haftamdayım ikiz gebelik dogal. Akşamları özellikle yogurt ayran falan tüketirsem patlayacak balon hibi geriliyor normal sanırım
Nezahatozen Bugun tshirt giydim göbeğimin şişliğinden 2 gündür cok belli oldu bu kadar net değildi patlıcak davul gibiyim 32+2yiz bizde
neeslinurr Nezahatozen ay ben de aynı şeyleri hissediyorum ama normal sanırım ya benek büyüdü sonuçta bizim haftamızda en az 1900-2200 kilosunda falan oluyor boyları da 40-42 oluyormuş yani içerde rahat hareket edemiyor sığamıyor bence 😅😅
neeslinurr Nezahatozen ben de iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum bana bir hafta öndesiniz demişti kilo olarak iyi bişi mi kötü mü anlamadım zaten
Moon9551 26 haftadayım sık sık böyle oluyorum karnım şişiyor içi yırtılıyor gibi oluyor. Doktora gittiğimde asistan muayene etti bi sorun yok dedi. Annannemin tespitine göre kabım dar ondan oluyormuş :)