Lutulut Neslim58 Markadan bağımsız hamileliğim dahil braun pro5 kullandım. İnanılmaz memnunum. Belki fikir olur 😅
Ebrueren Neslim58 benim var ama en son 2 yıl önce faln kullanmışımdır 😂 düzenli kullandığım süre boyunca kıllarda azalma seyrelme oluyor ama bitmiyor sadece azalma seyrelme oluyor geç çıkıyor kılları uyutuyor ve inceltiyor
Ebbruc Neslim58 teachermomyy23 çok memnun kaldım, 3 yıl öncesinden de lazer geçmişim vardı ama bitmemişti, philipsle evde kendim yaptım ve şuan 22 haftalık hamileyim ona rağmen bacaklarımda vs çok az çıkıyo, düzenli yapılınca etkisini gösteriyo
gknlpln Neslim58 ben kullanıyorum hamilelikte kullanmadım tuylerim geç çıktığı için ihtiyaç olmadı yani
teachermomyy23 Ebbruc bende 2 sene lazere gitmiş biri olarak bacaklarım bitti fakat kollarımda var almayı düşünüyordum
Melike_00 Neslim58 ben alalı çok oldu ama kardeşime vermiştim kullanmıyordum😅 sonra tekrar aldım ondan şimdi koltukaltima yapıyorum bakalım hamileliğin son ayindayim bence bir şey olmaz nolucak ki ?
Ebbruc Hatice5855 o kadarını bilmiyorum ama cilde uygulanan bişeyin orijinal olması gerektiğini düşünüyorum
Hatice5855 Ebbruc eşim sipariş vermiş ama. Yurtdışı ürünü gibime geliyor. Çok tedirgin oldum. Bir milyon atış olduğunu söylüyor