Bahar1187 Merhaba kullanıp memnun kaldığınız vitamin tavsiyesi istiyorum arkadaşlar ben daily kullanıyordum ama hiç yeterli gelmiyor bütün depolarım boş 😔 doktoruma danıştım duosvit diye birşey önerdi ama kararsız kaldım balık yağı içerikli olduğundan
Burcum Bahar1187 doktorum tavsiyesiyle ben de duosvit kullaniyorum. Bulanti gibi sikayetlerim de olmadi. Ben cok memnunum acikcasi. Balik tuketemedigim icin de omega-3 takviyeli olmasi daha iyi geldi. Ben tavsiye ederim. Enerjim baya bi artti bu surecte.
ygmr Bahar1187 ocean momy canim.domtorum.cok tavsiye etti aklinda olsun decavit bitince.ona basliycsm cok ii dedi
Gzmayvz Imom kapsül kullanıyorum ve etrafimda kullanan arkadaşlarımda oldu biz memnun kaldık bir arastır istersen canım
KaanGzdeNurKanan Ben hamileliğimin başından beri Imom balık yağı,vitamin olarakta elevit kullanıyorum. Çok şükür bana çok iyi geldi. Şu an 39 haftalık olduk😊
Alinmavi Bahar1187 ben en basindan beri duosvit kullaniyorum. Sonraki ay da neptune kril oil e de basladim. Ondan sonraki ay da bir gun duosvit bir gun kril oil seklinde devam ettim hala kullaniyorum. 7. aya kadar balik yiyememistim tiksindim cok. Duosvit yeterli gelmisti.
YazCilegi Bahar1187 Duosviti ben kıllanıyorum 12.haftamdan beri. Folik asiti bıraktım bu dediğiniz gibi balık yagı takviyeli vitamin. Yan etkisini görmedim ancak sigorta karsılamıyor 30 tablet 60 tl.
Bahar1187 Teşekkürler arkadaşlar 36 hafta oluyoruz artık midem de baya sıkıntılı olduğu için araştırma gereği duydum