cLearQueen feldspar 120 130 kalp atisi yavas degil ki…. 120 altina yavaslamis diyorlar 100 altona dusunce sikintili yani… emin misiniz?
feldspar cLearQueen normalde 140 bandında olmasını isteriz bu haftalarda dedi. Karın çevresi bir hafta geride ve kilo almamış olunca bir sıkıntı sezdi.
yaasemin feldspar sağlıkla kucagına al üzme stres yapma haftası iyi doğduktan sonra sütün güzel gelir inşallah güzel beslenır bende 36+1 hayırlısı olsun 🙏
Gzm34 perihankrkya bana ciger geliştiriceden falan bahsetmediler ama inş dikkat ederler ya valla korkuyor insan. Yani tansiyon durumu stabilleşirse hemen almazlar zaten ama bakalım şu 37 yi bir geçirsem.
Gzm34 feldspar tansiyon yüksek birde idrarda problem gördü galiba gebelik zehirlenmesinden şüphelendi o yüzden 24 saat idrar takibi istedi çarşambadan sonra netleşecek bakalım ama tansiyonun yüksek olması sıkıntı işte o yüzden gelişim de geriye düştüğü için 37 de alırız demişti. İnş diyorum biraz büyür de haftaya kadar insan üzülüyor böyle hayal etmemiştim hep önde gidiyordu gelişimi ve kıyafetlerini bile yenidoğan çok almamıştım.
feldspar Gzm34 evet sizi çok iyi anlıyorum. Ben de ilk doğumumda kızım 3,5 kilo doğdu. Bu yavrum çok kilo alamadı, sıkıntısı nedir acaba diye insan üzülüyor. Bide üstüne nst’de sancı çıkıyor, karnım kaskatı sert bugünlerde
Gzm34 feldspar benim de karnım bayağıdır sert zaten böyle bir tarafa falan toplanıyor genelde. Sizin ne zaman belli olcak doğumun hangi gün olacağı? Bana 23 eylül dedi aksi bir durum olup acil almak zorunda kalmazsa eğer. 37+3 olacak ama ben istiyorum ki işte tansiyon biraz düşse de en azından 38 e kadar beklesek bebek biraz büyüse.
feldspar Gzm34 37+3 dese sevinirim ben. Benimkini her an alıyoruz diyebilir. Kalp atışı ve sancıları takip ediyoruz. Bu kasılmalar da bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş. İnşaallah hepimiz için en sağlıklısı ne ise o olsun.
Gzm34 feldspar Allah kolaylık versin. İnş sorun çıkmaz da biraz dayanır bebiş. Benim de tansiyona bağlı 14 e çıktığı an hastane yatış ve acil sezaryen olcak ama bakalım inş yükselmez tansiyon bende ondan yana korkuyorum. Umarım ilaç etki eder de haftaya kadar durabilirim.
Caglab feldspar benim kızım da 36+0da doğdu zorunlu sezeryan. Şimdi 4 yaşında çok da sağlıklıydı. Ama ciğer geliştirici olmuştu daha erken gelme ihtimaline karşın. İçinizi ferah tutun.benim kızım daha küçüktü hem boy hem kilo olarak.
Caglab feldspar küveze girmedi ciğer geliştirici yapıldığı için. Gelişimleri kısa bir süre geri kalıyor ama çok değil.çünkü haftaları çok da küçük değil.şu an yaşıtları kadar kilosu da boyu da.
themom95 feldspar bebegin yeteri kadar büyümüş nerdeyse 37 haftalik hic korkma hic bir problem yaşamaz Allahın izniyle bence kilosu da kötü değil 😊
feldspar Güncelleme: plasenta ayrılmaya başlamış. Aşırı kasılmaların buna sebep olduğunu düşünüyoruz. O yüzden doktor sezeryana aldı.