xazall Benim ilk hamileliğim cinsiyetimiz erkek 🤍👶🏽 nasıl geçiyor hamileliğiniz.? Doktor bana 1 Aralık doğum tarihi belirledi, Normal doğum olcak allahın izini ile Yurt dışında yaşıyorum bu aralar 🥰 sizin doğum tarihi belirlendiniz?
queennn667788 Aynıyız banada 29 kasım dedi erkek bebiş 😍 kızımın da doğum tarihi 1 aralıktı aynı denk geliyor tarihler 😂 yurtdışı neresi bende avusturya.
xazall queennn667788 Yakiniz Cokk gelmisligim var Bregenz , Buchs SG bende grenzende hemen 10 dakika 😊
Bidemet Bende 29 haftaligim ay mide yanmasi ve midem sanki taş gibi ayrıca yediklerim ağzıma geliyor cok kötü geçiyor 2 günüm 🙄 sol böbreğimin tarafı ağrıyor en son ki kontrolde hersey normaldi sizde böyle durumlar var mi kizlar
Dmtogn Bidemet mide yanması bende de aşırı vardı mide yanması için şurup yazdı doktor bi nebze de olsa sakinleştirdi midemi benimde boğazıma çıkıyordu her yemekten sonra bi anda yemek yerine az az ama sık sık yemek yemeye çalıştım daha iyiyim şimdi
queennn667788 Bidemet mide yanması bende de çar aynı şekil midem ağzına kadar dolu gibi boğazıma geliyo yediklerim bıktım asla yatamıyorum 😒
Adensu_ Bizde bugun 29 haftalik olduk kizimla🥰🩷 Suana kadar cok iyi gidiyor sukur, 5 aralik tahmini dogum tarihimiz. Bende Belcikada yasiyorum🤰🏻🌸