Buskyksl Nerede yaptırdınız ne kadar ödediniz ben yastıklı felan olsun istiyorum önerebileceğiniz sayfa var mı
Busraincc Buskyksl bebewinii den yaptırdım çok da memnun kaldım yumuşacıcık 700 tl ye yaptırdım 11 parça
fairytale_ Buskyksl daha yaptırmadım ama instgramdan mini konsept sayfasından yaptıracağım toplam 1800 tl sanırım 10 hastane cıkısı ve yastıgı ıcınde
Buskyksl Neferut Busraincc sizin önerdiğinizde beşiktaşlı bulamadım ona da baktım o da güzeldi 🌸 fairytale_ Rukiisss Yeniyeniden Neferut Çok teşekkür ederim bebesoili bir deneyeceğim 🙏🏻🙏🏻 fiyatı uygun geldi
Buskyksl Neferut Neferut minik_kurabiyeee Bebesoil den bunu sipariş ettim gelince foto atarım burayaa teşekkür ederimmm
Neferut fairytale_ Ben sipariş vereceğim oradan burada gördüm 5-6 kişi yaptırıp memnun kaldıklarını söylemişler onlardan görüp girip inceledim hoşuma gitti baya sizi etiketledim posta
Yamacefe Buskyksl oğlum da madra bebek sayfasından yaptırmıştım tam set halinde kumaşı dokusu çok güzeldi nasipse şimdide aynı yerde yaptıracağım
Htccndn https://www.butikbebecik.com/ Ben burdan düşünüyorum instagramda araştırdım herkes çok memnun
GoncaArslan48 Ben instagramdan sipariş verdim 8/10 gün arası elime ulaştı battaniyesi yastığı hastane çıkışı dahil 11 parça kullanıcı adı butikbebecik geldi ürünlerim pamuklu yumuşak gayet güzel tavsiye ederim 11 parça için kargo dahil 590 lira ücret ödedim
mujgan_33 Buskyksl efuliannebebek tasarımdan yaptırdım. kız olduğu için nakışlı istemiştim çok güzel geldi ve diğer sayfalara göre uygundu. İsterseniz görsel ekleyebilirim
Htccndn GoncaArslan48 evet bende düşünüyorum gerçekten çok güzelmiş herkes öyle söylüyor ve 11 parça 600 tl fiyatıda iyi