twn_babymom Kızlar Şuan 18 haftalığım Normalfe devlet hastanesi takipliyim ancak detaylı ultrasonu özelde yapmak istiyorum ist avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler varmıdır 😇😇😇
Rabiul twn_babymom Mecidiyeköy Aytül çorbacıoğlu benim gittiğim zamana nakit 3 bin kart havale 3.5 tl di
fairytale_ twn_babymom merhaba ben hem özele gittim hemde devlete. Bahçelievlet medipole 20. Haftamda gittim Reyhan hanıma alanında iyi bir doktordu ama bıraz somurtkandı. 24. Haftamda develt hastanesı kanunı sultan suleymana aldım randevu Alev Aydına alanında hem çok iyiydi hemde çok güleryüzlüydü. Her iki doktorda reklı gosterdı bebeği ama devletın gosterdıgı renklı cok guzel ve nettı devletı tavsiye ederım ama kanunıye alabıleceksenız yoksa ozeldekı doktorda ıyıydı 3500 du tek gebelık
momandtwins twn_babymom daha iki gün önce yaptırdım. İkiz gebeyim Başarı hastanesi doç. Dr. Perinatolog Salim sezer’de yaptırdım. Çok detaylı inceledi doktor. Her şeyi anlattı iki bebeğinde yüzlerinin fotoğrafını verdi ve tüm ölçüm fotoğraflarını cd ile teslim ettim. Nakit 6.000 tl verdik. Memnunuz
twn_babymom Rabiul ikiz gebelikte iki katı istiyorlar tesk ederim aklımda bulunsun arıcam fiyat alacağım
Sedakrt fairytale_ merhaba birşey sormak istiyorum devlet hastanesine detaylı ultrason için nasıl randevu aldınız kaçıncı haftada almamız gerekiyor.
Aslaninannesi_ Canım bende 3 hafta sonra gidicem Mahmut güngörü çok öneriyorlar 1 saat sürüyormuş İstanbul Bakırköy’de yeri bende bu doktoru düşünüyorum , çok ilgiliymiş her organa 3 4 kere bakıyormuş ve yüzünü net çekene kadar bekliyormuş
miraninannesii momandtwins bende başarıda yaptım canım ilk oglumuda bunuda ama benden öncekini 40 dkjadan fazla inceledi beni 20 dkka inceledi ve hiç bir bilgi vermedi sendede aynisini yaptimi
Aslaninannesi_ twn_babymom görüş canım suan güncel fiyatını bilmiyorum ama gidenler çok memnun benim arkadaşım 1 saat sürdü bir yerini görmedi diye 1 buçuk saat baktı tek tek bilgilendirdi her yerini renkli verdi dedi
momandtwins miraninannesii bende herşeyi anlattı iki bebek için 1 saat kaldık ben memnun kaldım sende neden öyle oldu bilmiyorum
fairytale_ Sedakrt mrsh uygulamasından aldım canım sabah 10da randevu sıstemı açılıyor o sıra kolaylıkla aldım 18. Ve 24. Haftalar arasında oluyor canım