Rumeysa_01 Ya canım çekti bugün etsiz çiğköfte yesem bir zararı olur mu acaba kızlar beni bilgilendirir misiniz internetten baktım yenmez yaziyo 9+6 günlük hamileyim
Burcu-2634 Rumeysa_01 2 hamileliğimde de yedim mide yakması ve şişkinlik dışında bi sorun yaşamadım 🙂 etsizi bi sıkıntı yaratmaz bence etlisi bakteri ürettiriyorda
Symdnz1 Rumeysa_01 ben yedim ama içine herhangi bir yeşillik koydurmadım. Dışarda yeşillik,salata yemem yasaktı. Yediğimde de midemi çok yaktı bir daha yemedim.
Gizemiii Rumeysa_01 20 haftalık olucam 4 lere yedim 2 si el yapımıydı sıkıntı yoktu ama diğer 2si hazırdı hazır çok kusturdu beni az da yesem dokundu bana
ekimannesi_ Burcu-2634 ben canım cektigi icin yemistim ama etsizdi tabiki😀 neler yiyoruz bence bi sey olmaz ben hic kasmadım hamilelik dönemindeyken canım ne cektiyse yedim naslsa sigara kullanmıyofum öyle rahatlattım kendimi😂
Burcu-2634 ekimannesi_ al benden de o kadar bende yedim çok şükür hiç bi sorunum yok taki son 3 haftadır tansiyon yükselmesi dışında oda zaten yediğim içtiğim den değil doktor strese dikkat et dedi 🙂