Nissyoo Kızlar cuma kültür verdim devlet hastanesinde ancak enabızda hala gözükmüyor bide farkettim önceki kültür sonuclarımda gözükmüyor normal idrar sonucları var sadece hastaneye gidip mi almam gerekir napmaloyım
Ebaki Nissyoo cnm bnde Perşembe verdim dün baktım düştü e nabiza düşmüyorsa hastane de sorun var demektir bnm önceki üç hafta oldu gözükmedi doktor tekrar yaptırdı
Nissyoo rumikaa reyhan_t idrar kültürü diye mi gözüküyor acaba yoksa normal idrar diyemi birde kaç gün snra gözükmüştü sizde acaba
rumikaa Nissyoo ben hemen öyle verince bakmamıştım 1 hafta sonra baktığımda bütün sonuçlarım gözüküyordu idrar kültürü diye gözüküyor hatta yanında da üreme oldu vs yazıyor
Esoss22 Idrar kulturu 3 gunde cikiyo e nabiza dusuyo. Yaptirdiginiz gun seklinde aratin sonuclari oyle daha kolay bulursunuz
Nissyoo Ebaki aa öylemi teşekkür ederim peki doktor kendi sisteminde de mi görmedi eğer öyleyse baska yerde yaptırayım
Ebaki Nissyoo evet doktor kndi sistemine baktı hala çalışıyor dedi doktor da tekrar isteyelim dedi sonra üç günde çıktı sonuç
Nissyoo Ebaki teşekkür ederim başka yerde vereyim en iyisi ona göre ilaç başlancaktı sonuc bekliyorduk ama uzun sürecek benmde belliki