surprizbebe Soru başlıkta kızlar. Bugün etiketleri kopardım yıkıcam ama genelinde 30 derece yazıyo yıkama önerisi. Siz n’aptınız 30 da mı yıkadınız merak ettim. Nevresim takımında bile 30 yazıyo ya ben nevresimleri hep 60 da yıkarım😂
Enfal_06 surprizbebe 40 derece 800 devir de yikamiştim ilk yıkamada bebeğim doğdu aynı şekilde yıkıyorum
perihankrkya surprizbebe 30 da yikadm bn dün bugünde battaniyeleridir penye örtülerini muslin ortulerini nevresimlerini falan yikiyicam ayni şekilde ☺️
surprizbebe Enfal_06 çekmedi dimi ben de 40 da yıkayayım diyorum ama zaten minicik ya kıyafetler iyice yokolmasın 😂
Enfal_06 surprizbebe hayır çekme olmadı 40 60 derece olmayınca içim rahat etmiyor tüm kirler üstünde gibi geliyor 😂 alışmışım yüksek derecelerde yıkama yapmaya
Nazo77 surprizbebe kız ne arınmayacak zaten yeni kıyafet ütüde olacak sende he öneri neyse onda yıka 😅
Drfatma surprizbebe yeni alınmış kıyafetleri yıkadım sonra da ütüledim bir sorun olacağını zannetmiyorum aşırı sakınmak da doğru değil bebekler de toza mikroba biraz maruz kalmalı bağışıklıkları gelişmesi için fanusta yetişirlerse en küçük şeyde hasta olurlar
surprizbebe Nazo77 tamam bari uzun program yıkayayım da içim rahat etsin. Zaten deterjan da hiç köpürmedi sinir oldum😂 siveno almıştım
beyza36 surprizbebe aynısını bir saat önce bende yaşadım 😂 sıfır köpürme gittim durunun doğal deterjanını aldım iki deterjanı beraber attım
Nur92 surprizbebe kısa programda (30 dk) 30 derecede 600 le sıkma yaparak yıkadım ve yüksek buharda ütüledim zaten çamaşırlar kitli değil sadece elle temas edilmiştir tozludur diye yıkıyoruz
Eda1254 surprizbebe 800 devirde dereceyi hatırlamıyorum ama 15 dakikada yıkıyorum çünkü çeker fazla uzun olana atmayin
Eda1254 surprizbebe kız naptın okadar bebek kiyafetlero biraz hassas olur hemen çekilirler küçülür hemde okadar gerek yok çünkü içine öyle yetişkin kıyafeti gibi deterjanı boca edemiyoruz malum bide garibimin kiyafetleri tertemiz