1Demett ben ilk trimesterda elenatal 1 kullanıyordum icinde folik asit ve birkac cesit daha vitamin var suan elenatal 2yi kullaniyorum memnunum bi yan etki va yapmadi
zeynepramo sweetmom_ Ben ilk üç ay kullandım Sonrasında kullanmadım beslenmelerden falan besleniyorum ceviz pekmez avokado yumurta süt vs şeylerden vitamin almaya çalışıyorum şuanda da zaten 26 haftalığım sadece demir ilacı kullanıyorum magnezyum ve damla
OzgeCelik08 Annebebek000 ilk görüştüğüm doktor bana regenesis vermişti. Biraz midem bualntısı yapıyordu. Sonra kendi doktorumla tanışınca vinalac kullanmaya başladım. 19. Haftadayız, hala kullanıyorum. Ben de mide bulantısı vs yapmadı.
12betul Annebebek000 Efa mom omega 3 içerikli + vitamin takviyeleri hepsi bir arada çok memnunum ama içtikten sonra ağzıma gelen tat oyuyuy
rosatue Annebebek000 Memnuniyet anlamında yorum yapamayacağım çünkü etki hissetmiyorum. İlk gebeliğimde folidays, şimdi ise sedeya kullanıyorum.
Busetacir Smileylaylom bana da demiri sonra vereceğini söyledi sanırım 3. Ay dolunca lazım oluyor bebeğin ihtiyacına göreymiş
Betulerdem21 Beglife Max kullanıyorum icerigide güzel 18-19. haftadan sonra sidefer demir ilacına başladım. 20-21 gibi de kalsiyum magnezyuma basladim
sweetmom_ zeynepramo ben devam ediyorum hala. Bugün sordum senin depolar boş dedi doktor mecbur devam edeceksin dedi. Sağlıkla gelsin bebisler
BelginK Gebe kalmadan 1 ay önce kullanmaya başladım doktor önerisi ile 1 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğimdede kullanmaya devam ettim 3 ay. Solgar dı markası
Muhammedmomss Annebebek000 regenesis max kullanabilirsin içinde bütün vitaminler var folik asitte var
Nurella07 Bende doktorumun Yazmasıyla Pregnom max kullanıyorum içeriği baya çok hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım şuan
Birbebekannesi01 Annebebek000 1 kutu folactive folik asit kullanmıştım bu ayda doktora söyledim bisey kullanmam gerekiyor mu diye decavit yazdı onu kullandım devlet karşılıyor 20 liraya almıştım regenesis max kullanmıştım ilk gebeligimde oda 350 lira şuan ama decavitte yeterli olur deniliyor
Baharmerve İlk iki ay elenatal 1 sonra elenatal 2 ye geçtim çok memnunum doğumdan sonra 3 e geçeceğim