Pemberuya 62 haftalık yani 14 aylık sürekli ağlıyor sabaha kadar dişten midir atak haftası da 64. Hafta imiş yani başka neden olur bi fikriniz ya da tecrübeniz var mı?
1prensannesi2312 Pemberuya benim oğlum da öyle 1 haftaya yakındır gece sabaha kadar ağlıyor tek farkımız bizim ki 20 aylık🥲 üst azı dişler kabarmış gibi duruyor tam anlayamadım biraz da hasta gibi dişinden mi ataktan mı yapıyor bilemedim
Defnezumramom Pemberuya azı dişleri yoksa azıları sızlıyordur ne zaman diş çıkartsak kızımda öyle ağlayarak uyanıyor geceleri
Dunyam28 Atak haftasına yakınsa çok normal veya onu uyuduğu odada korkutan bir şey olmuş olabilir sadece uyurken ağlıyorsa
Pemberuya Dunyam28 yani neyden korkar ki acaba öyle oyuncak vs bişeyde yok çevresinde benimle uyumak istiyor sanırım bide yanımda susuyor mememde
Pemberuya Defnezumramom Şuan üst 4 çıktı alttan 3 çıktı 4. De çıkmak üzere😢 çok zor çıkıyor dişler azıları düşünemiyorum 😞😃
Defnezumramom Pemberuya benim kızımda o dişleri çıkarırken çok uyandı geceleri bende azılardan korkmuyor değilim valla😅😅