Rabia06 ben yalancı sancı diye düşünmüştüm.sabah sezeryanım var diyorum kendi kendimi sezeryana hazırlıyordum.sancılarıntakip ettim hastane bize çok yakın 2 bina var arada bi gidip nts ye giriyim bebeğin kalp atışında sıkıntı var mı bu sancı ne sancısı dedim.gittim 5cm 6ya akın açılman var hemen yağış dediler ben şok.hala sezeryan olmucak mıyım 10 da sezeryan iyi var diyorum. Doktorumu aradılar açılmayı takip edin demiş.4.30 da yatışım yapıldı.6 sa suyum geldi.açılma 9cm olmuş. Doktoru aramışlar yola çıkmış geliyor dedi hemşire.o arada ıkınmayı tarif etti.ben sezeryana o kadar alıştırmışım ki kendimi ne hurma yedim ne yürüyüş ne pilates topu hiç birini yapmadım.doktor geldi direk doğjmhaneye alındım 3 ıkınmada kızım kollarımdaydı.hemşire ağrı eşiğin çok yüksek bu sancıya hiç sesini çıkarmadın dedi.dayznılmayacak bi şey değildi. Ikınmada ilk başta zorlandım.ama sonra gelince zaten istemeden ıkınıyorsunuz Bebek çıkınca bi rahatlama.gözünüz hep onda oluyor.yani korkmayın.herkes sağ sağlam alsın inşallah bebişlerini kucaklarına 🙏