Migrenligebe 31+3’teyim. Dunden beri feci kasintim var. Devlette erkene muayene alinamiyo malum, acile falan gidilse ilgileniyolar mi? Nasil bir yol izleniyor? Yasayanlar beni bi aydinlatablir mi korkmaya basladim ☹️
Benay Migrenligebe nstye bağlayıp bebeğin kalbini dinlemişlerdi birde kan vermiştim iki kere sonuçlar çıkana kadar da hastaneden göndermediler çünkü kolestaz genelde son 3 ayda çıkıyormuş ve bebek için tehlikeliymiş bu yüzden emin olmadan beni çıkarmadılar hastaneden sonuçlar temiz çıkınca gönderdiler ama hala kaşınıyorum ilk gün ki kadar değil ama çok şükür
Asafeymeninannesi Migrenligebe anlatiyim 3 gün boyunca feci kaşındı netten bakındım psikolojim bozuldu direk hastane tabii. Kan idrar ve hormon testleri istendi şükür bişi çıkmadı gebelik alerjisi dendi hap ve krem yazıldı ama boşlamayın lütfen gebelik kolestazıda olabilir.
Yusuf64 Migrenligebe canım bendede oluştu gittim kan tahlili istediler karaciğer yada safra kesesindende oluşabiliyormus yada ilk gebeliklerde bu tarz alerji oluyormuş losyon verdi doktorum iyiyim şu an
AYTENilknur Canım acilde bakacaklarını sanmıyorum ama illaki kadın Doğum bölümünde nöbetçi doktor vardır ona yönlendirirler git bencede çok şiddetliyse eğer bende öle acılden giriş yapmısdım kadın dogumdaki ebe muayene etti doktorda vardi
Aayseakdag Kadindoguma gidip safra asitlerine baktir canim. Ne cektigimi ben biliyorum. Ilk basta ufak ufak basladi 34 haftaligim suan ve heryerim yara bere icinde. Kanatmadik yer birakmadim. Hap kullaniyorum birde cildiye krem hazirladi onu kullanıyorum . Sonucum cok sukur bu hafta dustu hapla birlikte ama bebek icin tehlikeli bu kasintilar sakin geçiştirme.
Migrenligebe Aayseakdag acaba kasinti disinda baska belirtiniz de var miydi? Kullandigim antibiyotigin yan etkisi de olabilir cunku kasinti, emin olamadim da 🙄
Aayseakdag Migrenligebe kasidigim yerler kariyordu birde fazla guclu bastirarak kasidigim için olacak morardi. Ama antibiyotik vermediler bana . Ursactive die safra kesesi ilaci verdiler.
Migrenligebe Aayseakdag yarin insallah muayeneye gidicem, gece acildeydim, kanima bakmadilar. Alerji surubu verip gonderdiler. muayenede bakarlar sanirim kana ☹️
Aayseakdag Migrenligebe eger dediğim gibi asiri kasıntı var ise safra asitleri ve alt ast bakilmasi gerek. Doktor istemiyorsa bile siz yaptırın sonucu gerekirse baska doktora gosterin
Annem Migrenligebe kasinma ile ilgili bu uygulamada bi anne yasadgini anlatmisti. Sikintili birseymis o onu hic ihmal etmeyin Acile gidin, karacigerle alakali bi sorunmus Muhakkak gidin hemen tehlikeli olabilir