shrnur Sabah beta hcg için test verdim 32 çıktı daha çok mu yeni yoksa kimyasal mı neden bu kadar düşük geç döllenme mi oluştu acaba başına böyle bi şey gelen var mı
ipeekseker shrnur daha çok yeni çarşamba günü bir daha ver 2 Kati artmasi lazim canim. Hayirli olsun ☺
Sancar1302 shrnur çok yeni maşallah bazıları çok erken ogrenebiliyor korkma dikkat et beta takibi yapılır muhtemelen inşallah sağlıklı bir bebiş olur etrafimda 5 ile öğrenen oldu ama ben iki bebegimide binin üstünde öğrendim hiç suphelenmedim🤣
minikmucizeemaak shrnur Kimyasalı suan anlayamazsınız. 2 günde bir takip ederek anlarsınız ancak. Bende oğlumu adetten 1 hafta önce 12.58 ile öğrenmiştim
Baby_B shrnur 42 ile öğrendim 7 gun gecikmisti 13 haftaligiz simdi Sizinde öyle olabilir Gec döllenme olabilir
Aslaninannesi_ Canım benimde adetim iki gün gecikti betam 94 doktor çok düşük muhtemelen sağlıklı gebelik değil diyip moralimi bozdu ama ben iki gün sonra tekrar beta verdim ve değerim 331 di 🥰 şuan 17 haftalığız oğlumu bekliyoruz 💙
shrnur Cuma günü akşam adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif çıktı pazar akşamı yani dün 5 gün gecikmeyle tekrar yaptım pozitif çıktı geç döllenme olabilir mi acaba
Aslaninannesi_ shrnur sen içini ferah tut iki gün sonra tekrar ver iki katına çıkarsa sağlıklıdır canım
shrnur Baby_B bende geç döllenmeden şüphelendim umarım güzelce artar sağlıkla geçer 9 ay kucağıma alırım 🥺
shrnur Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun nasip etsin anne baba olmak 💘