Missprincess Kızlar selam 👋🏻 ben cuma günü sezaryen oldum. O günden beri büyük tuvaletime çıkmadım. Gerçi korkumdan çoğunlukla sıvı besleniyorum. Biraz araştırdım ilk 3 gün normal diyorlar. Siz kaçıncı günde büyük tuvaletinize çıktınız? Benim durumum normal mi ?
Gamzeli_03 Missprincess canım tuvaletini yap ki hem sen rahatla hem katı gıdaya geç genelde Doktorlar dupolog veriyorlar bir çay kaşığı kimyonu yarım su bardağına dök karıştır o da bayağı tuvalete çıkarıyor kayısı yiyebilirsin tuvalete çıkmaktan da korkma artık kişilerle ilgili bir sıkıntın olmaz genelde Doktorlar hemen veriyorlardı o şurubu ama kabızlık olmasın diye
Dilan_Deniz Missprincess dupolog yazdı bnm doktor çok rahat çıkıyorum onu içince,12 gün oldu sezaryen olalı,2 gündür içmiyorum,lavaboya rahat çıkabiliyorum şükür,sizde danışın doktorunuza rahatlarır,çok geçmiş olsun
Miniklerinannesiyim Missprincess tuvaletini yapmadan hastaneden cıkarmazlar normalde sizi nasıl cıkardılar dupalak diye bir ilaç var onu içmeniz lazım çıkana kadar yoksa ilk tuvaletinzde cok zorlanırsınız
Missprincess Gamzeli_03 bana hiç bununla alakalı bi ilaç vermedi o yüzden bilemedim ama gidip alıp içsem mi ? Ne olacak ki ?
Gamzeli_03 Missprincess canım zaten her sezeryan sonrasına veriyorlar benim ikisinde de verdi doktor müsil ilacı baya rahatlatıyor sonra duramıyorsun neden araştır ister bir zararı yok kendim kullandığım için söylüyorum
Caglab Missprincess haklısın canım.zaten ıkınmak da ayrı bir mesele. Tuvalete çıkmana yardım edecek şeyler tüket bu ara. Çok uzun sürmez çıkarsın bence o şekilde.
Gamzeli_03 Missprincess çok akıllı zaten canım sana dediğim dupologdan kullanırsam daha etkili olur bunun yanı sıra bir çay kaşığı kimyona bardakla karıştır iç İnan o da çok etkili kayısı yiyebilirsin armut yiyebilirsin zeytinyağı içebilirsen ama dupolog şurubu daha etkili
zkula Bende hastanede yapamadım eve geçince duş aldım her gün bol su içtim günde 4 litreye yakın ve rezene çayı içtim sabahları da aç karna bir yemek kaşığı zeytinyağına az limon sıkıp içtim ona rağmen sezeryandan sonra 4. Gün akşamı cok az yaptım sonra yavas yavas her gün az az olacak sekilde cıktı gitti. Kendini sakın sıkma tuvalete oturup bu sefer hem canın acır hemde psikolojin bozuluyo yapamayacak mıyım diye daha cok karnına ağrıyo giriyo illa ki yapacaksın rahat ol yeter ki
gaydirigubbakcemilem Missprincess 2. Gün çıkmıştım. Sürekli kayısı erik ayva kaynatıp içirmişti kayınvalidem ve annem sağolsun.
surprizbebe Missprincess hemen duphalac şurup al. Ben de senin gibi olmuştum doktor 3 gündür mıçmadığımı duyunca dehşetle bakmıştı yüzüme 😂 bu şurubu verdi de yaptıydım
Missprincess surprizbebe ahahahahh arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı bana onu önerdi bugün artık kullancam. Bekledim olmadı çünkü 😂 bide sağol güldürdün dikişlerim patlayacaktı kızzzz
Birbebekannesi01 Missprincess ilk dogumumdan sonra siyah erik yemiştim kayısı felan zaten hastane yemekleri sebze ve protein dengeli oluyordu kabızlığı bırak neredeyse ishal olacaktım şuan siyah murdum eriği bol al ye sende güzel tuvalete cikartiyo
surprizbebe Birbebekannesi01 ben de kurutup koydum doğum sonrası hoşaf yaparım diye ama öyle elime alıp yemek de çok güzel oldu. Bağırsakları rahatlatıyorsa çok sevindim yaptığıma😊