Cems01 Kızlar günaydın, son 59 gündeyiz, gün geçtikçe heyecanım artiyor bir yandan da ağırlaştık işe gidip gelmek zor geliyor 🫠 sizin kaç gününüz kaldi? Günleriniz nasıl geçiyor?
Bendiyebiri_ Cems01 son 25 😊 günler artık hızlı geçmiyor sanki zaman az kaldıkça stresim yok ama bi an önce kavuşmak istiyoruz kızıma abisiyle babasıyla birlikte 🐣
Cems01 yiladiz erken doğum riski var mi? Doktorunuz bir sey dedi mi? Kasilmayi nasıl anlıyorsunuz bu arada? Benim ilk hamileligim bazen vücudumda biseyler oluyor ama tanimlayamiyorum 😆
yiladiz Cems01 28 haftada muayeneye gittiğimde erken doğum riski yoktu ama ben psikolojik olarak korkuyorum her şeyden. Karnım sertleşiyor kasıklarım ağrıyor benim de ilk hamileliğim belki de yanlış tanımlıyorumdur kasılma değildir ama bilemiyorum
Nezahatozen Cems01 bakalım hayırlısı artık popo gelişte 36 ya kadar dönmezse sezeryan yolları gözükecek sanırım
Cems01 Merve32- en iyisini yapıyorsunuz 🤣 ben 2 gün evden çalıştım ondan da sıkıldım tekrar ofise geldim, simdi de ofise gelmek zor geliyor bu hormonlar ve ödem beni mahvetti 🤣
Merve32- Cems01 ben de evden çalışıyorum açarım şimdi bilgisayarı hafta iki gün öğleden sonra gidiyorum dediğiniz gibi ben de sıkılıyorum çünkü evde iş daha çok oluyor çünkü 😂😂 Kendi işiniz ise zorlamayın bence siz de yatın biraz evde
Merve32- Cems01 ödemim çok fazlaydı evde kaldığımdan beri azaldı ayaklarım tanınmaz hale geliyordu iş yerin de şimdi ayaklarımı tanıyorum kemiklerim falan varmış 😂😂
Cems01 Merve32- kendi isim değil maalesef, kurumsal bir firmada uzman olarak çalışıyorum yöneticim sağ olsun evden çalışmamı destekliyor ama bende dengesizlik var işte 🤣 benim ayaklar da çok fena, her fırsatta yukarı dikiyorum ofiste bile 🤣
Cems01 yiladiz Karin sertleşmesi ve arada kasık ağrısı bende de oluyor. Sanki çocuk bir anda karnımın bir tarafında yumruk gibi oluyor birkaç saniye sonra da kendini salıp gevsiyor gibi. Geçen hafta doktora gittiğimde sordum ama ultrasonla da baktı bu haftalarda artık normal olabileceğini söyledi artik bebek buyudugu icin. Siz de hiç aklınıza negatif duygular getirmeyin, bir sonraki kontrolde doktora muhakkak söyleyin içiniz rahat etsin 😊