Gokturkmom_ Uyanır uyanmaz gelen kahvaltı yapma isteği 😅yapana kadar midem bulanıyor garip bi şekilde insanın açlıktan da midesi bulamıyormuş biz o dönemdeyiizz🤤Sizin nasıl gidiyor
a-b1 Gokturkmom_ 25+6 ilaç içmediğim gün yemek yiyemiyorum 🥲Bulantılarla devam ama iştah biraz daha iyi
Miniklerinannesiyim Gokturkmom_ 26+3 olduk sabah uyanır saatlerce aç kalırım sıkıntı olmaz ama tek sorun gecelerri bazen midem yanıyorr elma yiyorum geciyor bide geceleri cok cok haraketli maşallah hazırlıklarımız sizin ne alemde bide bebiş kaç gram olmuş gittinizmi yakın zamanda doktora
Gokturkmom_ Miniklerinannesiyim yarın gidicem doktora hiç bilmiyorum kaç gram bakalım göreceğiz ,hazırlıklarda sadece bebek arabası eksik kaldı bizim kendim için de lohusa takım taç terlik iç çamaşır falan alicam ☺️ benim bebiş de acayip hareketli
Miniklerinannesiyim Gokturkmom_ maşallah hastahane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz benim ikinci dogumum 38. Haftada sezeryan olucam 33 erken mi olur diye düşünüyorum
Gokturkmom_ Miniklerinannesiyim bence ideal ağırlaşmadan yapılabilir Bende iki üç haftaya bebişin eşyalarını yavaştan yıkayım ütüleyim diyorum ☺️ sizin neler eksik kaldı
Miniklerinannesiyim Gokturkmom_ kızımdan kalan büyük eşyaları var zaten 8 5li cıkış 8 tulum aldım 0 3 ay olarak corap almam lazım pişik kremi bez bornozu kaldı birde annem Baby nest takımı yapıck onu bekliyorum yeni taşındım onun yorgunlugu gecsin bende yıkayıp ütüleyip kaldırıcan temizlik derdim yok cok şükür doguma yakın bi perdeleri yıkarım yeter bide buzluk hazırlıgo yaparım biraz
Hasibe-- 26 hafta merahaba efsane acıkıyorum hele sabah namazında hazırlık olarak hiç bişey daha yapmadık biraz daha geçmesini bekliyorum serklajli bı anne olarak yarın kontrolüm var bakalım kaç gram.olduk sizin bebisler ne kadar şuan
Hasibe-- Gokturkmom_ bende bu gün gittim kontrole elhamdullah bı sorun yok haftaya Perşembe tekrar gidicez serklajli olduğum.icin kontroller sıklaştı